Objavljeno: 22.12.2002

Obramba pred hackerji, virusi in neučinkovitostjo

Podjetje TrendNET iz Velenja je razvilo napravo Networks Defender za povečanje varnosti, nadzora, stabilnosti in učinkovitosti računalniških omrežij. Networks Defender je izdelek, ki združuje sistem za obrambo pred nepooblaščenimi dostopi do lokalnega omrežja, antivirusno zaščito, preverjanje podatkov, rešitev za aktivni nadzor nad pasovnimi širinami in možnost vzpostavitve navideznega zasebnega omrežja. Celota je združena v samostojno napravo, ki jo je mogoče vgraditi v strežniško omaro, upravljamo pa jo prek spleta.

Networks Defender omogoča, da lahko upravljavec omrežja zaposlenim v podjetju določi, katere vsebine in strani so dovoljene in dostopne posameznikom, vse, kar ni povezano s poslovnim procesom pa lahko blokira in s tem onemogoči dostop. Komunikacijo med poslovnimi enotami ali med mobilnimi delavci in centralo lahko kodira tako, da nihče ne bo mogel prodreti vanjo. In nenazadnje lahko na Networks Defender priključite kar tri demilitarizirane zone, vse skupaj pa je nadzorovano prek spletnih menujev.

Pri TrendNETu so izdelek razvili z namenom prodaje na svetovnem trgu in so že od začetka razvoja skrbno načrtovali področja uporabe v skladu s potrebami uporabnikov na ciljnih trgih. Rešitev Networks Defender je ob enaki ali večji učinkovitosti do 10-krat cenejša od drugih izdelkov, ob tem pa sta tehnična pomoč in servis na voljo v slovenskem jeziku.

http://www.trendnet.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji