Objavljeno: 5.5.2018 08:00

Najglasnejši pametni telefon se predstavi

Podjetje LG Electronics je uradno predstavilo pametni telefon LG G7 ThinQ, ki ga v prvi vrsti krasijo najglasnejši vgrajeni zvočniki doslej.

LGjevega paradnega konja v letu 2018 poganjata Qualcommov procesor Snapdragon 845 in 4 ali 6 GB pomnilnika RAM. Opremljen je s 6,1 palčnim LCD zaslonom ločljivosti QHD+ (3120 x 1440) ter doslej nevidene svetilnosti (do 1000 nit), ki omogoča normalno uporabo pod najbolj žgočim soncem. Podatkovna shramba v telefonu je velika 64 ali 128 GB, odvisno od modela, ki ga izberemo. Na tem mestu velja opomniti, da bo v Sloveniji na voljo zgolj cenejša verzija telefona s 4 GB RAMa in 64 GB shrambe.

Največje presenečenje predstavlja zvočnik Boombox, ki uporablja ohišje telefona kot resonančno komoro. G7 ThinQ je posledično najglasnejši telefon na svetu. Če nanj priključimo še dobre slušalke, bomo nagrajeni z bogatim 3D zvokom DTS:X. Med drugo opremo telefona velja izpostaviti napredno umetno inteligenco v obliki računalniškega vida Google Lens in pametnega fotoaparata s širokokotnim objektivom (8 in 16 MP), ki samodejno optimizira zajete motive.

Engadget

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji