Objavljeno: 6.1.2015 01:00

LG G Flex 2

LG je prvi od proizvajalcev, ki je razkril svoj najpomembnejši adut za telefonsko leto 2015. G Flex 2 je naslednik prvega telefona, ki se je lahko pohvalil z ukrivljenim zaslonom in ohišjem. Pri novincu so upoštevali predvsem kritike na račun predhodnika, na primer glede velikosti zaslona. V nasprotju s trendi so pri modelu G Flex 2 zato zaslon zmanjšali, iz sedanjih 6 na 5,5 palcev, a hkrati povečali ločljivost na 1080p.

Za uporabnike bo mora še bolj pomembno, da so za okoli 20% izboljšali trpežnost zaslona, ki uporablja steklo Gorilla Glass. Izboljšali so tudi drugo inovacijo lanskega modela, samodejno popravljanje odrgnin na plastičnem ohišju. S posebno kemijsko sestavo so samodejno popravljanje zmanjšali iz treh minut na samo kakih 10 sekund.

Seveda pa zunanjost ne more biti dovolj, če elektronika ne bi bila primerno zmogljiva. LG tu ni prav dosti varčeval. G Flex 2 ima vgrajen procesor Snapdragon 810 s takom 2 GHz, tu pa je tudi 2 GB velik pomnilnik. Interni pomnilnik bo mogoče izbirati med velikostmi 16 in 32 GB. Telefon podpira omrežja LTE Cat 6, namenili pa so mu tudi nov digitalni fotoaparat s 13 milijoni pik in zelo hitrim laserskim ostrenjem. Izboljšali so tudi sistem polnjenja akumulatorja, ki so polovično napolnjeni v manj kot 40 minutah.

xloFctSihuA

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji