Oglasno sporočilo
Objavljeno: 23.12.2021

Huawei Watch GT 3: Spoznajte novega varuha zdravja

Zaradi hitrega življenjskega sloga pogosto pozabljamo na svoje zdravje, zato nepretrgoma iščemo nove načine in pristope, ki pomagajo razviti bolšje navade in izboljšati kakovost življenja. Eden izmed teh so pametne ure, med katerimi še posebej izstopa Huawei Watch GT 3.

Dobro počutje je odvisno od mnogih stvari, med njimi od kakovosti spanja, ravni stresa in gibanja. Toda velja pravilo, da je najlažje zdravje izboljšati z majhnimi koraki na podlagi prilagojenega načrta aktivnosti, ki spodbuja k spremembam. Ne glede za katero pametno uro Huawei Watch GT 3 se boste odločili, večjo s 46 ali manjšo s premerom 42 milimetrov, bo ta postala popoln pomočnik za spodbujanje k večji skrbi za zdravje in iskanje ravnotežja v svojem življenju.

Popolni zdravstveni svetovalec na zapestju

Pametna ura Huawei Watch GT 3 vam bo pomagala spremljati pomembne fiziološke znake, kot so srčni utrip, nasičenje kisika v krvi (SpO2), kakovost spanja, raven stresa, temperatura kože in pri ženskah še menstrualni cikel. Zahvaljujoč zbranim podatkom boste vedeli, kdaj ste v neravnovesju in je treba ukrepati. Ura podpira novo tehnologijo TruSeen 5.0+ za spremljanje srčnega utripa in nasičenosti kisika v krvi z večjo natančnostjo merjenja med beleženjem dejavnosti, podnevi in ponoči. Podatek velja za peti najpomembnejši vitalni parameter, saj zagotavlja delovanje celega organizma. Pri zdravi osebi je nasičenost med 95 % in 99 %, kakšen pa je vaš, vam bo ob vsakem trenutku pokazala vaša pametna ura. Tudi pri nižjih temperaturah ali nizkem pretoku krvi.

Prav tako pomemben vitalni podatek je temperatura kože. Natančno tipalo meri temperaturo na zapestju in na podlagi meritve oceni temperaturo kože pri sobni temperaturi. Podatke lahko prebirate na zaslonu pametne ure ali v aplikaciji Zdravje na pametnem telefonu, sočasno z opomniki o spremembah.

Spanje brez motenj

Marsikdo ima težave s spanjem, zaradi katerih se ves dan počuti šibko in ne dosega svoje optimalne učinkovitosti. Pametna ura Huawei Watch GT 3 je zato opremljena s tehnologijo Huawei TruSleep 2.0, ki spremlja faze, ritem dihanja in srčni utrip v realnem času ter poda celovito analizo spanja. Prav tako samodejno zazna trajanje, prepozna 6 najpogostejših vzrokov za slab spanec in poda na stotine predlogov za izboljšanje.

Spremembe v vsakodnevnih navadah, kot sta porušeno ravnotežje med poklicnim in zasebnim časom ter šibkejši družbeni stiki, pomembno vplivajo na raven stresa. To pa dolgoročno negativno vpliva na fizično in duševno zdravje. Nova pametna ura zato 24 ur na dan spremlja raven stresa. Na tekočem boste z vzroki zanj, da boste lahko spremenili dnevne navade in preprečili neželeno stanje organizma.

Nadvse trpežna baterija

Funkcij nove pametne ure ne bi mogli v celoti izkoristiti, če ne bi bila opremljena z dolgotrajno baterijo. Večja različica s premerom 46 mm nudi 14-dnevno avtonomijo, medtem ko manjša premera 42 mm zdrži en teden. 

Kateri je vaš najljubši šport?

V sklopu beleženja dejavnosti Huawei Watch GT 3 nudi več kot 100 športnih načinov, od katerih jih je 18 profesionalnih. Poleg tega nudi prilagojene načine vadbe na podlagi telesne pripravljenosti in navad uporabnika. Ta lahko namreč določi cilje vadb in nato v realnem času spremlja napredek na zaslonu ali v aplikaciji Zdravje. Ura med vadbo zagotavlja glasovne opomnike o doseganju trenutnih ciljev, statusu vadbe, zagotavlja informacije o izboljšavi telesne pripravljenosti in še veliko več. Pametna ura Huawei Watch GT 3 je združljiva s 30 aplikacijami za fitnes, kar širi ekosistem in nudi boljšo izkušnjo spremljanja zabeleženih podatkov. S tem pa še nismo izčrpali vseh novosti.

Zanesljiv pomočnik na zapestju

Zdrav življenjski slog je sestavljen iz več dejavnikov, ki skupaj pomagajo, da ga pravilno uravnotežimo. Nadgrajena aplikacije Zdravje (Huawei Health) zato nudi nastavljanje prilagodljivih opomnikov. Naj gre za dnevni vnos tekočine, urnik jemanja zdravil, čas spanja, primeren trenutek za rekreacijo, ali opomnike, ki spodbujajo pozitivno razmišljanje. Ko opravimo za ohranjanje zdravja pomembna dnevna priporočila, se kot spodbuda ali nagrada na zaslonu prikaže tako imenovana deteljica zdravja. 

Pametne ure iz serije Huawei Watch GT 3 zlahka delujejo samostojno, toda večino časa bodo povezane s pametnim telefonov. Pomembno je, da lahko na njem teče sistem Android ali iOS.

Nove naprave Huawei

Poleg vrhunskih ur Huawei Watch GT 3 je Huawei nedavno predstavil še številne druge odlične naprave, ki skupaj sestavljajo edinstven ekosistem. Najprej sta tu pametna telefona Huawei nova 9, s priporočeno ceno 499 €, in Huawei nova 8 i za 349 €. Nato pa je tu še nov prenosni računalnik MateBook 14s, ki ga odlikujejo odličen zaslon, zmogljivost in izjemno prenosljiva zasnovi, ter na koncu še velik monitor Huawei MateView GT z ukrivljenim zaslonom.

Za več informacij obiščite: consumer.huawei.com/si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji