Objavljeno: 28.11.2009

HP s prilagodljivo strežniško arhitekturo

Podjetje HP je predstavilo HP Converged Infrastructure Arhitecture in povezane storitve ter partnerske rešitve, ki poslovnim uporabnikom omogočajo, da ustvarijo elastičnost v svojih tehnoloških okoljih ter tako podpirajo inovacije v podjetjih.

HP Converged Infrastructure Arhitecture v okoljih podatkovnih centrov omogoča, da se organizacije osredotočajo na inovacije in dovoljuje, da tehnologija zares služi svojemu namenu, torej podpira poslovne procese. Nova arhitektura združuje obstoječe računske centre, podatkovna skladišča, omrežja in infrastrukturo z enotnim upravljanjem za zagotavljanje virtualnih, visoko avtomatiziranih tehnologij. Z naborom hitro prilagodljivih skupnih rešitev podjetja povečajo fleksibilnost v svojih okoljih in skrajšajo čas dodajanja vrednosti aplikacijam. HP je razširil svoj HP BladeSystem Solution Builder program tako, da lahko ostali neodvisni ponudniki gradijo programske rešitve, ki jih nato stranke hitro implementirajo in vzdržujejo v konvergentni infrastrukturi.

HP Converged Infrastructure Architecture odpravlja tehnološke silose in kompleksnost v podatkovnih središčih, obenem pa izkorišča obstoječo tehnologijo. IT-infrastruktura se tako optimizira in omogoči podjetjem, da izboljšajo izrabo, zmanjšajo porabo energije in zmanjšajo stroške.

www.hp.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji