Objavljeno: 20.3.2001

Elsa s procesorjem GeForce 3

Elsa je pričel s prodajo nove grafične kartice Gladiac 920, ki uporabljajo grafični procesor Nvidia GeForce 3. Novi procesor ima jedro z imenom NfiniteFX in omogoča zelo kvaliteten izračun realističnih trirazsežnih učinkov, kot so svetlobni učinki, megla, dim, eksplozije, ustvarjanje prevlečenih površin s svetlobnim odbojem in odlično animacijo površine vode.

Tehnologija Lightspeed Memory Architecture v kombinaciji s 64 MB pomnilnika SDRAM, ki ima dostopni čas zgolj 3,8 nanosekund pri frekvenci 460 megahercov, daje odlične rezultate pri pospeševanju trirazsežne grafike. Hitrost izrisavanja znaša tako 3.2 gigatexelov na sekundo, pri Elsi pa niso pozabili niti na celozaslonsko mehčanje robov.

Novemu pospeševalniku prilagajo posebej zanj prilagojeno igro Giants podjetja PlanetMoon, tri dodatne igre in predvajalnik DVD. Kot opcija je na voljo tudi poseben modul za urejanje videa. Gladiac 920 ima ob tem kar šest let garancije, na voljo pa je z gonilniki za operacijske sisteme Windows (od različice 98 naprej) ter Linux. Vse to seveda nekaj stane, tako da je priporočena cena izdelka kar 549 dolarjev.

http://www.elsa.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji