Oglasno sporočilo
Objavljeno: 30.9.2021 13:00

Brezhibna slika in zvok v vašem domu

Prijetnih temperatur, ki so nas s sončnimi žarki nagovarjale, da gremo ven na sprehod, na izlet ali na pogovor ob kavi v najljubšem lokalu s prijatelji, kmalu ne bo več. Tu je že jesen, ki jo zaznamujeta hladnejše vreme in dež. To je čas, ki ga večinoma preživimo doma, kjer počivamo in se sproščamo z našimi najbližjimi ob gledanju serij in filmov.

Prav zaradi tega je zanimiv podatek, da ljudje v povprečju televizijo gledamo štiri ure dnevno. Zato je zelo pomembno, da televizor nudi dobre vizualne in zvokovne možnosti, da bi kakovostno sodeloval z nami v brezhibnem uživanju in sproščanju. Zdaj, v najboljši različici doslej, je gledanje priljubljenih vsebin postalo precej bolj privlačno. To dokazujejo novi televizorji Samsung QLED, ki niso zgolj zaslon za gledanje priljubljenih vsebin, temveč so člani gospodinjstva, ki v dom prinašajo digitalno revolucijo.

Majhne podrobnosti, ki naredijo razliko

Zaslon je gotovo ena najpomembnejših komponent, saj smo poleg zvoka nanj najprej pozorni. Konec je obdobja zamegljene slike, slabih barv in nezadovoljive gostote slikovnih pik. Zdaj je glavna želja in potreba po najbolj realističnem doživljanju sveta, da bi tako v največji možni meri zaznali vsak trenutek.

Revolucionarna tehnologija s pomočjo umetne inteligence in procesorja Quantum Procesor 4K na novih televizorjih QLED 4K prinaša sliko z najnaprednejšimi vizualnimi podrobnostmi do sedaj. Zaslon s stoodstotnim obsegom barv nudi novo izkušnjo gledanja priljubljenih vsebin in optimizira prikaz barv na zaslonu. Inovativna tehnologija osvetlitve ozadja Dual LED pa prinaša drznejši in natančnejši kontrast z optimizacijo tona osvetlitve ozadja, ki se ujema z vrsto vsebine, ki jo gledate.

Tiste bolj zahtevne pa bo zagotovo prepričal kateri od QLED 8K televizorjev, ki prinašajo novo dimenzijo resničnosti z 8K-ločjivostjo, kjer boste občutili moč vsakega prizora s 33 milijoni slikovnih pik za neverjetno razločno sliko z ločljivostjo, ki je štirikrat višja od 4K ločljivosti. Samsung Quantum Procesor 8K zagotavlja še boljšo izkušnjo gledanja: 8K AI Upscaling tehnologija ustvari brezhibne teksture in realistične robove ter zmanjša hrup za neverjetno realistično sliko, prilagodljiva slika pa samodejno nastavi svetlost in se aktivno prilagodi okolju gledanja.

Brez borbe za položaj na kavču

Vsem nam je znana situacija, v kateri se bijejo bitke za položaj, saj želijo vsi sedeti ali ležati neposredno pred televizorjem. Široki kot gledanja vam omogoča, da vidite sijajne barve iz več kotov in manj popačenja barv. Tudi ko gledate od strani, boste imeli vsakič polno sliko. Pri tem sploh ni pomembno, če so zavese podnevi razgrnjene ali če je prižgana luč, saj s televizorji QLED 4K in QLED 8K lahko izkusite popolno sliko, ne da bi vam bilo treba prilagajati nastavitve, saj televizor samodejno spreminja svetlost in kontrast zaslona glede na pogoje gledanja in glede na vsebino, ki jo gledate, televizorje QLED 8K pa dopolnjuje še  HDR10+ dinamično kartiranje tonov omogoča prilagajanje barve in kontrasta posameznemu prizoru, da lahko uživate v najmanjših podrobnostih.

Če se vidi, naj se še sliši

Druga težava je zvok, nad katerim se vedno pritožujejo tisti, ki niso dobili želenega položaja. Takrat to postane problem, saj ima vsak rad kakovosten zvok in rad dobro sliši vsako podrobnost. Ni potrebe po ojačitvi zvoka, saj pri Samsung QLED-televizorjih to težavo rešuje Q-Symphony v kombinaciji s Soundbar zvočnikom, s katerimi boste prišli do boljšega učinka obdajajočega zvoka, ne da bi za to morali utišati zvočnike na televizorju.

Pozabili boste na obisk kinematografa, da bi izkusili fantastičen zvok, Active Voice Amplifier (AVA), na novo dodana umetna inteligenca za hrup v realnem času, pa bo pomagala poudariti glas iz prizora, da lahko televizor gledalcem predvaja razločne dialoge. Ker boste imeli kino doma, lahko prijateljem kar zaračunate vstop v vašo dnevno sobo.

Televizorji Samsung QLED z izjemno kakovostnim prikazom slike in zvoka ob fantastičnem minimalističnem dizajnu, ki se sklada z vsakim interierjem, zagotovo prinašajo revolucijo v doživetju gledanja in sproščanja v lastnem domu. Več informacij o novih televizorjih Samsung in modelih, ki so na voljo, lahko najdete na tej povezavi.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji