Objavljeno: 11.12.2009

25 let Cisca

Podjetje Cisco sta 10. decembra 1984 ustanovila zakonca Len Bosack in Sandy Lerner, diplomanta računalništva na univerzi Stanford. V iskanju možnosti izmenjave elektronske pošte med računalniki v različnih omrežjih sta iznašla prvi usmerjevalnik, ki je podpiral več protokolov. Ta tehnološki preboj je odprl pot internetu, kot ga poznamo danes.

V 25 letih je podjetje prijavilo več kot 7000 patentov, zaradi česar je podjetje danes nedvomno vodilno na področju omrežnih tehnologij, ki spreminjajo način življenja, delovanja, igre in učenja. Skrivnost uspeha je v prizadevanju za inovacije in posluhu za želje uporabnikov, zato bo podjetje še naprej strmelo k razvoju interneta, ki daje uporabnikom neskončne možnosti za zaposlovanje, investicije in sodelovanje z ekološko ozaveščenimi partnerji.

Cisco svojo 25. obletnico praznuje v duhu prostovoljnega dela. Predsednik in izvršni direktor John Chambers je vse zaposlene v podjetju Cisco pozval, naj štiri ure prostovoljno služijo svoji lokalni skupnosti. Želi si, da bi zaposleni prostovoljnemu delu skupaj posvetili 200.000 ur, kar je približno toliko, kot je podjetje v zadnjih 25 letih služilo globalni družbi.

www.cisco.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji