Objavljeno: 22.1.2019 09:00

Pricurljale informacije o Google Pixel 3 Lite

V spletu se že nekaj časa pojavljajo govorice o prihajajočem Google Pixel 3 Lite, pred dnevi pa se je v spletu pojavil tudi video, v katerem nastopa.

Naprava uradno še ni objavljena, a je znanih že kar veliko podrobnosti, čeprav je bil omenjeni video že umaknjen. Šlo naj bi za telefon srednjega cenovnega razreda, poganjal ga naj bi procesor Snapdragon 670, priloženo bo 4 GB pomnilnika.

Zaslon naj bi meril 5,56 palca ločljivosti 2160 × 1080 pik, ne bo pa OLED, temveč klasičen LCD. Kamera naj bi bila podobna kot pri Pixel 3 z 12 milijoni pik in optično stabilizacijo slike. Ohišje bo plastično, po fotografijah sodeč naj bi imel telefon tudi klasični izhod za slušalke. Glede na vse podatke, ki so že pricurljali, pričakujemo, da bo telefon kmalu tudi uradno predstavljen.

Pixel 3 in Pixel 3 XL sta bila predstavljena jeseni, že takrat se je govorilo tudi o morebitni cenejši različici. Namigovanja so takrat kazala na ime Pixel 3 Mini, čeprav je velikost zaslona opisanega Pixel 3 Lite celo večja od originalnega modela. Pixel 3 sicer velja dobrih 700 evrov, model XP je še par sto evrov več. Za model Lite tako pričakujemo ceno okoli 400 evrov.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji