Objavljeno: 16.6.2021 | Monitor Julij-avgust 2021

Prehod k nasvetom

Kakšnih 15 let bo tega, kar so računalniki postali del naše vsakdanjosti. To niso več naprave, s katerimi se navdušenci igrajo, temveč pripomočki, s katerimi bolj ali vsi delamo ali pa smo od njih vsaj zelo odvisni. Hkrati je v vseh teh letih računalništvo postalo tako zelo zapleteno, da se v njegovem drobovju težko znajdejo tudi tisti, ki od tega živijo. Kar je ne nazadnje vidno tudi iz množice (varnostnih) lukenj, ki jih svetovni programski giganti (Microsoft, Google, Apple) redno in zelo pogosto krpajo.

Monitor se je zato iz revije, kjer so prevladovali množični primerjalni testi, počasi prelevil v revijo, kjer uporabnikom poskušamo pomagati iz zgoraj omenjenega drobovja. Nasveti za Windows, Mac, pisarniške in grafične programe, programe za urejanje videa, tudi za telefone in tablice, so vse od takrat redna stalnica naših strani.

imaš tri pdfje, pa morda narediš kolaž iz njih, ali pa morda samo zgornje tretjine strani z naslovi pobereš, ali pa naštepaš zraven še kaj screenshotov iz teh člankov, ali pa…

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji