Objavljeno: 27.2.2018 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Marec 2018

Novo na Androidu

Darkmatte – Flat Dark Icon Pack. Darkmatte je zbirka črnobelih in zaobljenih ikon, ki skupaj s priloženimi ozadji videzu telefona doda novo razsežnost.

Empty Folder Cleaner Številne aplikacije za delovanje na operacijskem sistemu Android ustvarijo lastne imenike, ki po odstranitvi ostanejo prazni. Zbriše jih Empty Folder Cleaner.

Liquify Walls – made for AMOLED (Free) Liquify Walls je zbirka unikatnih tekočih ozadij za telefone vseh vrst, ki imajo največji učinek v navezi z zasloni AMOLED.

Amoled 4K Live Wallpapers 3D Free : Walloop Dolgočasen telefon poživi nadvse bogata zbirka ozadij, v kateri ne manjka izdelkov za vsako priložnost in napravo.

PodAlarm PodAlarm je budilka, ki odpravlja pogosto napako številnih tovrstnih programov, ki ne podpirajo vedno bolj priljubljenih pretočnih storitev.

SpotOn alarm clock for YouTube Preprosta budilka SpotOn nas pospremi v jutro z zvoki iz bogatega kataloga video posnetkov spletišča YouTube.

Telegram X Telegram X je alternativni odjemalec istoimenske storitve neposrednega sporočanja, ki izkušnjo nadgradi s hitrostjo, animacijami in drugačnim pristopom.

WhatsApp Business Program za neposredno sporočanje WhatsApp Business se od osnovne istoimenske aplikacije razlikuje po poslovnih zmožnostih in telefonski podpori.

TribeFluence – Where Influencers Meet Branders Oblikovalci mnenj s številnimi sledilci v družabnih omrežjih lahko z aplikacijo TribeFluence poiščejo oglaševalce in s svojim početjem dobro zaslužijo.

Feedster – Personal news bundler, feed organizer Zbiralnik novic, objav iz družabnih omrežij in spletnih dnevnikov Feedster nam pomaga, da smo vedno na tekočem z dogajanjem okoli sebe.

ManFIT – Workout at Home with No Fitness Equipment Brezplačna telovadna aplikacija ManFIT nas bo do poletja z dovolj volje brez potrebe po namenski opremi spravila v želeno formo.

SketchIt Preprosto je včasih najboljše, zato nam v primeru želje po kratkočasnem risanju pride prav program SketchIt.

LightX Photo Editor & Photo Effects Ljubitelji fotografije smo iz meseca v mesec deležni boljših pripomočkov za ustvarjanje. Urejevalnik in zbirka posebnih učinkov LightX je eden izmed boljših takih izdelkov.

Lens Distortions® (Unreleased) Ime aplikacije Lens Distortions razkriva, da gre za fotografski programski pripomoček, ki simulira dramatičen učinek popačenja zajetih slik.

Caster Caster je zbirka video posnetkov, zbranih z vseh spletnih vetrov, ki jih predvajamo krajevno ali prek predvajalnika Chromecast.

Backing Track Play Music Predvajalnik glasbe Backing Track Play Music poskrbi za spremljavo ob muziciranju s slehernim glasbilom ali glasom.

Finger Driver Dirkalna igra, v kateri ob pomoči prsta na navideznem volanu premagujemo zahtevne proge, je zabavna in tudi zahtevna izkušnja za igričarje, željne izziva.

Paint Tower! Paint Tower je na glavo obrnjeni tetris, kjer oblike, ki se dvigajo proti vrhu zaslona, rišemo sami.

Lost Socks: Naughty Brothers Trenutno ena najboljših ploščadnih iger na telefonu se zgleduje tako po novih (Rayman) kot starih (Earthworm Jim) predstavnikih žanra.

Fieldrunners Attack! Ljubiteljski strategi smo tokrat najbolj veseli nadaljevanja ene najboljših iger branjenja

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji