Objavljeno: 27.6.2017 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Julij-avgust 2017

Naš izbor na iPhonu

Layar. Zanimiva aplikaci/ja nadgrajene resničnosti (Augmented Reality), v kateri se čez video, ki nam ga kaže fotoaparat, narišejo različne interesne točke.

Indiegogo. Spletna stran Indiegogo je ena večjih konkurentov Kickstarterju, seveda pa ponujajo tudi lastno aplikacijo za iskanje zanimivih projektov in njihovo podporo.

Voila Recipes. Preprosta aplikacija, polna novih receptov in idej. Vključuje tudi fotografije in možnost shranjevanja priljubljenih receptov.

Prizmo Go. Aplikacija za hitro beleženje vseh vrst besedil – fotografiramo jih s kamero, aplikacija pa izvede optično branje in besedilo shrani.

Chrome Remote Desktop. Brskalnik Chrome je poln zanimivih funkcionalnosti, med drugim lahko ob njegovi pomoči na daljavo dostopamo tudi do svojega računalnika.

Google Allo. Googlova aplikacija za trenutno sporočanje Allo je znana po Google Assistantu, pomočniku, s katerim lahko pridobimo različne koristne informacije.

Acasa – manage home bills je preprosta aplikacija za vodenje stroškov, namenjena sostanovalcem za lažji izračun deljenih stroškov in položnic.

TouchNote. Enostavna aplikacija, s katero lahko svoje fotografije pošljemo v obliki klasičnih razglednic – v Evropi naj bi prispele v roku od treh do petih dni.

Filmr. Enostavna, a presenetljivo zmogljiva aplikacija za sestavljanje krajših videov, omogoča združevanje in rezanje različnih posnetkov v skupni video.

Photo Collage pro Editor. Odlična aplikacija, s katero lahko več fotografij združimo v zanimive kolaže različnih oblik z mnogo ozadji, napisi in podobno.

FlixBus je namenjen mladim, ki si želijo po Evropi potovati z avtobusnimi prevozi. V njem najdemo ažurirane podatke za čez 120.000 različnih avtobusnih povezav.

Kraken. Letos smo priče ponovnemu vzponu različnih kripto valut, med popularnejšimi tržnicami je Kraken, ki podpira tudi nakup z evri.

Yazio – Calorie Counter. Aplikacija za tiste, ki so usmerjeni k bolj zdravemu življenjskemu slogu. Yazio je namenjen beleženju zaužitih kalorij, podpira tudi sinhronizacijo z Applovo aplikacijo Health.

Moj Petrol. Aplikacija našega ponudnika energentov, prek katere lahko preprosto sporočimo stanje, pregledamo porabo in naročamo energente.

Fifth Edition Character Sheet. Aplikacija za igralce namizne igre Dungeons & Dragons (konkretno pete edicije), v kateri lahko ustvarimo in vodimo fantazijske like.

SongPop 2. Zabavna igra, kjer se lahko preizkusimo v prepoznavanju pesmi, pri tem pa tekmujemo z uporabniki z vsega sveta.

Cars: Lightning League. Prikupna igra v svetu Disneyjeve risanke Cars, kjer zbiramo znane avtomobile iz vseh treh filmov, jih nadgrajujemo in z njimi, seveda, dirkamo.

Angry Birds Evolution. Nadaljevanje izredno priljubljene serije iger Angry Birds prinaša tudi evolucijo in nadgradnjo ptičev, s katerimi se spravljamo nad nasprotnike.

Paper.io. Prikupna, preprosta, a nalezljiva igra, v kateri moramo s počasnim drsanjem po podlagi zavzeti čim več ozemlja, preden to storijo ostali igralci.

Scale. Še ena preprosta, toda navdušujoča igra, kjer moramo s postavljanjem blokad čim bolj oklestiti področje, po katerem se lahko žogica odbija.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji