Objavljeno: 28.12.2017 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Januar 2018

Naš izbor na Androidu

KISS Launcher. Samooklicani najlažji zaganjalnik je brez osrednjega domačega zaslona, ki ga nadomesti s seznamom nedavnih aktivnosti, odprtih aplikacij in uporabljenih stikov.

Another Widget je nova zbirka lebdečih pripomočkov, ki napovedujejo vreme, skrbijo za naše sestanke, opozorila in drugo.

LaunchBoard: your app drawer replacement. Zamenjava za privzeti seznam programov puriste navduši predvsem s hitrim iskanjem aplikacij, ki v praksi omogoča popolnoma prazen domači zaslon.

Grammarly Keyboard — Type with confidence. Programska tipkovnica priljubljene istoimenske spletne storitve nam med tipkanjem omogoča napredno črkovanje in odpravljanje slovničnih napak (v angleščini).

CopyClip – Clipboard Manager je napreden upravitelj kopiranih izrezkov, ki samodejno shrani prepisano vsebino, da jo lahko uporabimo večkrat, preprosto in učinkovito.

Easy Planner – Student Planner and Notepad je najpreprostejša beležnica na planetu, ki za zapisovanje, sestavljanje seznamov opravil in nalog ne potrebuje spletne povezave.

Focus Go (Unreleased). Med galerijami fotografij je največ takih, ki imajo številne nepotrebne funkcije in zahtevajo preveč pravic. Focus Go je njihovo popolno nasprotje.

Onetap Glitch – Photo Editor. Napake so včasih dobrodošle. Rek posebej velja v primeru dobro osmišljenih fotografij, ki jim anomalije dodamo z aplikacijo Onetap Glitch.

Library App je virtualna knjižna polica, kjer so shranjeni naslovi, ki jih imamo v lasti. Je brez družabnih funkcij, a s skeniranjem črtnih kod, ki pohitrijo vnos.

ToDoMovieList. Filmov je kot listja in trave. Da si dobre, ki si jih želimo ogledati, zapomnimo, preprečujejo tudi napovedniki, ki izidejo leto ali več prej. Na pomoč priskoči seznam ToDoMovieList.

PUFnPOW Gift – What to give?. Čeprav je čas množičnega obdarovanja minil, nam morebiti kljub temu pride prav program, ki nam pomaga izbrati ustrezno darilo glede na zanimanja prejemnika.

Crypto Coins Watcher – Bitcoin + Altcoins. Navdušenje nad kriptovalutami ne pojenja, zato si omislimo program, ki bo vestno sledil vrednosti najbolj priljubljenih digitalnih kovancev.

Life Hacks predstavlja po kategorijah razvrščen bogat katalog življenjskih nasvetov, primernih za vsako priložnost ali zagato.

BBC Good Food. Sveža izdaja digitalne kuharice BBC Good Food omogoča shranjevanje receptov, učinkovitejše iskanje in naprednejše organizacijske zmožnosti.

Drop Recipes. Zbirka receptov Drop Recipes poleg odličnih navodil, foto in video gradiva ponuja povezovanje s pametnimi napravami za kuhanje (tehnica Drop Scale, omrežena pečica Bosch).

Brain.fm – Music for the Brain je glasbena aplikacija s posebno nalogo, ki nam v petnajstih minutah izboljša razpoloženje s podlago za meditacijo, sproščanje ali dober spanec.

Toppluva. Sezona smučanja je v teku, zato se na spuščanje po belih strminah pripravimo z igro, ki se zgleduje po stari uspešnici z računalnikov Ski-Free.

Hoppenhelm. Igra Hoppenhelm nas prestavi v kožo viteza, ki je ujet v temnici. Iz nje lahko pobegne zgolj ob pomoči meča in lastnih skakalnih sposobnosti.

Shnips je simulacija vsem znane igre, v kateri kovanec s prstom potisnemo tako, da oddrsi med drugima dvema.

Find The Balance – Physical Funny Objects Puzzle. Gradnja stolpa iz naključnih predmetov je zelo zahtevna, a zabavna igra, ki je ni lahko odložiti.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji