Objavljeno: 2.11.2017 | Avtor: Boris Šavc | Monitor November 2017

Naš izbor na Androidu

Material Notification Shade je središče za obvestila, ki zamenja privzeti sistem s prilagodljivim okoljem in številnimi grafičnimi temami.

Computer Launcher. Pametni telefon je računalnik v malem, z zaganjalnikom Computer Launcher bo tudi videti tako.

Iconzy - Icon Pack Utility for Android. Aplikacija Iconzy je namenjena ljubiteljem raznolikosti v telefonu in omogoča, da ikone prenesemo iz nameščenih aplikacij ali vnaprej pripravljenih paketov.

Smartphone upgrader 2017 - Add a notch!. Malce za šalo, malce zares, Smartphone upgrader nariše na zaslon črn trak in telefon spremeni v iPhone X.

Floating Bar LG V30. Telefon LG V30 je sekundarni zaslon s prejšnjih modelov nadomestil z lebdečim pripomočkom Floating Bar, ki si ga poslej lahko omislimo tudi lastniki drugih telefonov.

MINT Browser - Secure & Fast je nov spletni brskalnik, ki se osredotoča predvsem na hitrost brskanja in varnost uporabnika pri pohajkovanju po spletu.

Notin - notes in notification. Središče za obvestila lahko z aplikacijo Notin gosti tudi lastne sezname opravil in nas nanje opominja na vsakem koraku.

Pixywall - OnePlus Inspired HD Wallpapers je zbirka ozadij, s katero bo vsak telefon videti kot model kitajskega izdelovalca poceni, a kakovostnih naprav.

Be My Eyes - helping the blind see je učinkovit pripomoček, s katerim lahko uporabniki pomagamo slabovidnim in slepim.

AutoBirthday bo poskrbel, da ne bomo pozabili na prijateljev rojstni dan, saj nas skladno z informacijami s seznama stikov o njem pravočasno obvesti.

Maki for Facebook & Twitter. Starejši in manj zmogljivi telefoni ob izdatni rabi družabnih omrežij dokazano trpijo, muk Facebooka in Twitterja jih odrešimo s programom Maki.

PICNIC - The Weather Genie Camera. Urejevalnik fotografij PICNIC dolgočasni sliki na temačen dan doda modro, sončno nebo z nekaj oblački, ki v hipu polepša vsak prizor.

Runtastic Balance Calorie Counter & Food Tracker (Unreleased) predstavlja svežo aplikacijo, ki poskrbi za dnevni vnos hrane, ko želimo shujšati, pridobiti na teži ali zgolj zdravo jesti.

Rabbit – Watch Together. Skupinsko gledanje televizije in video posnetkov je zabavno, a žal ni vedno mogoče. Ko je družba vsaksebi, priskoči na pomoč Rabbit.

Venter - Vent Your Frustrations or Worries. Objavljanje jeznih komentarjev v družabnih omrežjih ni priporočljivo, stresanju jeze, ko ni v bližini primernega sogovornika, je namenjen Venter.

FANDOM – Videos, News, and Reviews je zbiralnik novic, ki se osredotoča zgolj na posamezno obsedenost in zanjo v spletu poišče vse, kar je mogoče najti.

Stranger Things: The Game. Reklamna igra RPG za drugo sezono serije Stranger Things je popolnoma brezplačna, brez oglasov ali kasnejših nakupov, a kljub temu boljša od številnih plačljivih izdelkov.

Little Alchemy 2 je zabavna miselna igra, v kateri s kombiniranjem različnih materialov ustvarjamo nove.

Pokémon Playhouse je sveža igra z nadvse priljubljenimi bitji, ki se tokrat najraje igrajo z najmlajšimi.

Toca Life: Office. Nova igra iz priljubljene serije otroških aplikacij najmlajšim približa svet odraslih tako, da jih vpelje v pisarniško delo na karseda zabaven način.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji