Objavljeno: 29.8.2017 | Avtor: Boris Šavc | Monitor September 2017

Naš izbor na Androidu

Adapticons. Android O bo med drugim omogočal intenzivno prilagajanje videza ikon. Zmožnost si z aplikacijo Adapticons lahko omislimo že pred prihodom naslednje velike nadgradnje Googlovega sistema.

Fast Finder je zmogljiv iskalnik, ki v trenutku prečeše telefon in tablico ter poišče iskano aplikacijo ali datoteko.

TouchBar for Android. Plavajočo orodno vrstico z bližnjicami do najpogostejših nastavitev in kontrol, kakršno poznamo iz Applovega sistema iOS, dostavi na Android program TouchBar.

InsWall – Wallpapers je ena redkih aplikacij za ozadja, ki nam pred izbiro nove telefonske tapete omogoča urejanje motiva.

DeAMPify. Googlov projekt AMP, ki mobilnim napravam zagotavlja hiter splet, občasno odpove, zato za obisk izvirnega spletišča uporabimo DeAMPify.

Hurry – Countdown for Birthday/Concert (& Widgets). Da ne bomo nikdar več zamudili na koncert, letalo, si pozabili ogledati najljubšo televizijsko serijo ali kupiti darila za obletnico poroke, poskrbi aplikacija Hurry.

Daily nam pomaga razporediti čas, ki ga imamo na voljo. Ob organiziranem izvajanju najrazličnejših opravil nam bo ostalo obilo časa za zabavo in sprostitev.

Discount Calculator je preprost pripomoček, ki nam v trgovini pomaga hitro izračunati, koliko denarja bomo prihranili pri posamezni akciji.

Teleport – photo editor. Urejevalnik fotografij Teleport ima dve pomembni nalogi: da nam spremeni barvo las in nas prestavi v idilično okolje po lastnem izboru.

Curvy Text on Photos. Fotografije za objavo v družabnih omrežjih ali za pošiljanje po elektronski pošti oziroma sporočilih z aplikacijo Curvy Text on Photos opremimo s poljubnimi napisi po želji.

Loopsie – Cinemagraph, Living Photo je orodje za ustvarjanje živih fotografij, ki nam bodo bržkone prinesle horde novih sledilcev v družabnih omrežjih z Instagramom na čelu.

4vid Download Videos. Aplikacija 4vid nam omogoča, da v krajevno shrambo pretočimo posnetke iz priljubljenih spletnih storitev, tudi s spletišč YouTube, Vimeo, Twitter, Facebook in Instagram.

Freebird – Disposable Temporary Email. Ob nepazljivosti se nam elektronski poštni predal napolni do roba s pretežno neželenimi sporočili. Da ga ohranimo čistega, ob enkratnih spletnih prijavah uporabimo začasen naslov.

Gratus – promoting good vibes and positivity. Orodje za dobro počutje Gratus od uporabnika zahteva, da si zapisuje dobre stvari in dogodke, nato mu jih predloži vselej, ko se mora spomniti, da je lahko za marsikaj hvaležen.

Plexchat je program za neposredno sporočanje, namenjen ljubiteljem iger. Omogoča ustvarjanje pogovornih skupin, v katerih sodelujoče druži igra, ki jo trenutno igrajo.

Wrappup Smart Voice Recorder (Unreleased). Pametni snemalnik zvoka uporabniku omogoči označevanje posameznih odsekov in dodajanje opomb posnetkom.

Calculator: The Game. Igra za matematične navdušence Calculator postreže z zanimivim pristopom, ko moramo z danimi gumbi v določenih korakih doseči zahtevano številko.

Launch – Space is hard. Izstreljevanje lastnih raket je danes tako dostopno, da nam ni treba biti Elon Musk, da bi si ga privoščili tudi sami. Zadostuje igra Launch – Space is hard.

Vista Golf. Preprosta, a elegantna igra Vista Golf nam brezplačno približa svet mini golfa. Nadzor nad belo žogico je vezan na enostavno in zabavno risanje s prstom.

The Revenge of Shinobi. Mobilne predelave kultne pretepaške igre Shinobi se bodo razveselili nostalgiki, željni časov, ko je igram vladala legendarna SEGA.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji