Objavljeno: 30.5.2017 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Junij 2017

Naš izbor na Androidu

AMOLED mnml Wallpapers je zbirka ozadij, ki z zares pravo črnino in minimalističnimi podobami polepšajo predvsem telefone s tehnologijo AMOLED.

Flick Launcher (Unreleased) je zaganjalnik, ki se močno zgleduje po funkcionalnosti Googlovega telefona Pixel in lajša upravljanje telefona z gestami.

Privacy Screen Guard & Filter. Z aplikacijo Privacy Screen Guard & Filter mimoidočim preprečimo, da bi kukali v naše aplikacije, brali obvestila in se naslajali ob zasebnih pogovorih.

Taskzy je priročna aplikacija za avtomatizacijo opravil, ki s programi žonglira glede na številne pogoje, med katerimi ne manjkajo niti vremenske razmere in status priklopljenih naprav.

Pocket Sense. Program Pocket Sense telefon prestavi v občutljivi način, ki takoj zazna, če si ga poželi naključni žepar, in nas o njegovi nameri obvesti z glasnim alarmom.

Wemogee je program za neposredno sporočanje, ki namesto komunikacije z besedilom uporablja sporazumevanje s priljubljenimi smeški.

Gedup Alarm Clock. Preprosta, a učinkovita budilka Gedup Alarm Clock navduši s preprostim uporabniškim vmesnikom, ki poenostavi večerno rutino.

Quotis – Best Inspiring Quotes je zbirka rekov in misli, ki jih lahko uporabimo ob najrazličnejših priložnostih, od rojstnih dnevov do preganjanja dolgčasa na zidu priljubljenega družabnega omrežja.

Socratic – Homework answers. Domača naloga bo veliko manjša nadloga, če ob reševanju uporabimo mobilno zakladnico znanja, ki sliši na ime Socratic.

GeoGebra Geometry Calculator. Vsi vemo, da geometrija ni najlažja stvar na svetu. Če nam dela težave, si pomagamo s priročno aplikacijo GeoGebra, ki področje približa prav vsakomur.

Mobile Witness. Mobilna priča je program, ki v poljubnem trenutku zabeleži zvok, sliko in lokacijo ter zajete informacije shrani v oblak, kjer počakajo, da jih uporabimo kot dokaz.

iRig Recorder 3. Aplikacija iRig Recorder pretvori telefon iz operacijskim sistemom Android v zmogljiv snemalnik zvoka in video posnetkov.

Stash for Reddit (Unreleased). Družabno novičarsko omrežje Reddit načeloma beremo zgolj z aktivno spletno povezavo, tam, kjer interneta ni, pa uporabimo odjemalec Stash.

Panna Recipes & Cooking Videos. Mobilna kuharska knjiga Panna je nabito polna receptov in video navodili s strani svetovnih kuharskih velemojstrov, ki naše čaranje s hrano popeljejo na višjo raven.

SideReel. Ob poplavi kakovostnih televizijskih nadaljevank in serij je težko slediti, kaj smo gledali in kaj ne. TV navdušencem priskoči na pomoč program SideReel.

Shuffle My Life – Things To Do. Zamisli v aplikaciji Shuffle My Life – Things To Do so namenjene uporabnikom, ki jim primanjkuje spontanosti in se veliko dolgčasijo.

Crosswords With Friends. Nova uspešnica podjetja Zynga nam omogoča, da skupaj s prijatelji in znanci prek spleta rešujemo križanke.

Injustice 2. Drugi del franšize Injustice je pretepaška igra s priljubljenimi junaki striparja DC v glavni vlogi.

Crash Club: Drive & Smash City. Dirkaška igra Crash Club nima jasno zastavljenih pravil, po velikanskem mestu drvimo prosto po Prešernu in za točke razbijamo vse, kar nam prekriža pot.

Faraway: Puzzle Escape. V igri Faraway se prelevimo v radovednega raziskovalca, ki z reševanjem domiselnih zagonetk išče pot iz starodavnega templja.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji