Objavljeno: 28.3.2017 | Avtor: Boris Šavc | Monitor April 2017

Naš izbor na Androidu

WiMinder (Unreleased) je dostojna alternativa Googlovim opozorilom, ki se prikazujejo glede na čas dneva in omrežje, s katerim je naprava povezana.

Converbration predstavlja zanimiv pristop k prikazu sporočil, ki jih analizira in razdeli v skupine, skladno z zaznanim razpoloženjem in pomembnostjo.

VolumeSlider je zmogljiv pripomoček, s katerim glasnost naprave spreminjamo s preprostim potegom prsta po robu zaslona.

Samsung Internet Beta. Ljubitelji Samsungovega spletnega brskalnika bodo veseli beta različice pripomočka, s katero bodo lahko prvi preizkusili prihajajoče zmožnosti programa.

Screenshot Crop & Share. Izdelava, urejanje in deljenje zaslonskih slik je lahko prava muka. Na pomoč priskoči program Screenshot Crop & Share, ki prevzame štafetno palico privzetega programa in nam prihrani marsikateri siv las.

Personal Shopping Assistant (Unreleased). Microsoftov nakupovalni program budno spremlja posameznikove obiske spletnih trgovin, da mu jih lahko ponudi po nižji ceni.

Follower Insight for Instagram. Programa Follower Insight bodo najbolj veseli resnejši uporabniki družabnega omrežja Instagram, ki želijo vedeti, zakaj jih zapuščajo posamezni sledilci.

Hangouts Meet je sveža Googlova aplikacija, ki priljubljeno neposredno sporočanje Hangouts obogati s konferenčnimi klici.

Speedr - time saved speeding. Ljubitelji hitre vožnje s programom Speedr zlahka ugotovimo, koliko časa smo pridobili s sicer nevarnim početjem.

VSCO. Fotografska aplikacija VSCO je namenjena predvsem ljudem, ki obožujejo izdelke profesionalnega videza in bi jih radi tudi sami izdelovali ter delili s svetom.

Camarada 3D Camera, VR Camera. Aplikacija Camarada uporabnikom omogoča snemanje video posnetkov v navidezni resničnosti in s tretjo dimenzijo.

Donald Draws Executive Doodle. Zanimiva aplikacija potisne poljubno risbo v roke ameriškega predsednika Donalda Trumpa. Zabavni in verodostojni rezultati so zagotovljeni!

SoundR Music je brezplačna storitev odkrivanja glasbe glede na zvrst in trenutno počutje posameznika. Za delovanje ne potrebuje niti uporabniškega računa.

RadioPublic - Free Podcasts nam ponuja dostop do več kot 250.000 brezplačnih poddaj. Program odlikujejo sposobna orodja, s katerimi lažje odkrivamo nove zvočne vsebine.

Podcast Go je še ena aplikacija za ljubitelje poddaj, ki se ponaša s 300.000 kanali, naprednim naročanjem in možnostjo poslušanja brez spletne povezave.

Bard - Video Assembler. Zabavna aplikacija Bard omogoča, da ljudem na video posnetkih spletišča YouTube dobesedno polagamo besede v usta.

Rolling Snail - Drawing Puzzle je zanimiva miselna igra, pri kateri vrtečega se polža na poti do želenih zvezd in izhoda usmerjamo z risanjem po zaslonu.

Shadowmatic. Igra Shadowmatic navduši s preprosto, a občudovanja vredno igralno mehaniko, pri kateri obračamo 3D like, da z njihovimi sencami rešimo zastavljeno uganko.

Wobblers je barvita igra, v kateri s simpatičnim likom lovimo ravnotežje na vedno premikajoči se platformi.

Black Blue je nova igra minimalističnega videza, ki se izkaže s hitro dojemljivim igranjem s presenetljivo globino.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji