Objavljeno: 25.10.2016 | Avtor: Boris Šavc | Monitor November 2016

Naš izbor na Androidu

Flow Home (Beta) je nove vrste zaganjalnik, ki namesto mreže z ikonami uporablja sodoben videz, podoben postavitvi v revijah in časopisih. Videzu primerna je osredotočenost na novice in družabna omrežja.

Ivy (Sidebar, Widgets, RSS). Ivy je mobilni pripomoček, ki uporabniškemu vmesniku telefona doda stranski stolpec z zmožnostmi, podobnimi Samsungovemu telefonu Galaxy S7 Edge.

AppLock Face/Voice Recognition. Zanimiva aplikacija nam omogoča zaklepanje in odklepanje telefona ter programov ob pomoči zaznavanja obraza ali glasu.

Google Allo. Googlov pripomoček za neposredno sporočanje stavi na preverjene prijeme in integracijo z digitalnim osebnim pomočnikom Assistant.

Firefox Aurora for Developers (Unreleased). Spletni brskalnik Firefox z aplikacijo Aurora na tržnici Google Play ponuja razvojno različico priljubljenega pripomočka za brskanje z najnovejšo tehnologijo, ki jo lahko poslej preizkusi vsak pogumnež.

Surfy Browser (Unreleased). Neodvisen brskalnik Surfy Browser se ponaša z neobičajnim, a uporabnim vmesnikom, varovanjem zasebnosti in orodjem, ki besedilo samodejno pretvarja v govor.

SaveMyTime – Time Tracker je zanimiv digitalni dnevnik posameznikovega vsakdana. Ob vsakem odklepanju telefona nas povpraša, kaj smo delali pred tem, in si izsledke zabeleži.

Hash je novičarska aplikacija, ki lovi vsebino iz družabnega omrežja Twitter ter jo predstavi privlačno in učinkovito.

Google Trips. Googlova najnovejša mobilna aplikacija nam lajša načrtovanje potovanj, shranjevanje rezervacij, iskanje bližnjih znamenitosti in še kaj.

Climendo Basic. Vremenar Climendo se hvali s statistično najbolj natančno napovedjo, ki jo pridobi s spremljanjem različnih virov, kot so Accuweather, Wunderground in Dark Sky.

Lyreka – Song Lyrics&Meaning ponuja družabno iskanje besedil najrazličnejših pesmi, kjer si s prebiranjem in pisanjem komentarjev lajšamo razumevanje posameznih verzov.

Remote for GPMDP. Aplikacija je namenjena uporabnikom Googlove storitve Music. Gre za programski daljinski upravljalnik, s katerim nadzorujemo predvajanje na računalniku.

CloudPlayer by doubleTwist. Znano ime predstavlja oblačni predvajalnik glasbenih datotek, ki brez težav prebavi shranjeno vsebino s storitev Dropbox, OneDrive in Google Drive.

Podcast Player – Free. Preprosto poimenovana aplikacija omogoča dostop do knjižnice poddaj bogato založene storitve Player FM, ki jo odlikujejo priročna orodja za odkrivanje novih vsebin.

Infinite Painter je napredna grafična aplikacija za digitalno slikanje, namenjena tako domačim kot profesionalnim umetniškim dušam.

Angry Birds Learn English. Finska franšiza podjetja Rovio že dolgo ni več zgolj mobilna igra, po filmu, igračah in drugih izdelkih se tokrat preizkuša v učenju angleščine.

WoW Legion Companion. Mobilni privesek zadnje razširitve najbolj priljubljene množične spletne igre World of Warcraft nam omogoča, da nikoli ne nehamo igrati.

Looty Dungeon. Razvijalci igre Crossy Road predstavljajo svež naslov raziskovanja temnic, prepletenega z ugankami, zakladi, pošastmi, šefi in znano grafično podobo.

Dan The Man. Zadnji naslov studia Halfbrick, avtorjev uspešne igre Fruit Ninja, je akcijska pustolovščina, v kateri ne manjka skakanja, ovir in napetih obračunov z zlikovci in njihovimi šefi.

Square it! je preprosta in sproščujoča igra, v kateri moramo s kvadrati in omejenim gibanjem prsta napolniti zaslon izbranega telefona.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji