Objavljeno: 27.9.2016 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Oktober 2016

Naš izbor na Androidu

Taskbar. Če ste si na telefonu zaželeli menuja Start iz operacijskega sistema Windows, vam program Taskbar izpolni željo.

Snap Swipe Drawer doda napravi z Androidom drugo opozorilno središče, ki ga po želji napolnimo z lebdečimi pripomočki in do njih dostopamo tudi z zaklenjenega zaslona.

DeskDock Free. Zanimiv pripomoček z imenom DeskDock nam omogoča, da naprava z Androidom postane podaljšan zaslon z njo povezanega računalnika PC.

KinScreen je pripomoček za upravljanje zaslona, ki razširi meje samodejnega ugašanja do neslutenih meja.

Opera Free VPN – Unlimited VPN. Brezplačno storitev VPN je težko najti, zato smo zelo veseli preprostega anonimnega brskanja izpod prstov norveških razvijalcev.

Crowdsource. Googlova aplikacija Crowdsource nam dostavi serijo vaj in nalog, s katerimi pomagamo storitvi Google Translate, da postane še boljša.

Hermit – Lite Apps Browser. Ker je baterija še vedno cokla vsakega pametnega telefona, ji podaljšamo življenje z uporabo varčnejših aplikacij iz zbirke Hermit.

Conscient – Context Aware app je preprosta aplikacija za avtomatizacijo postopkov, ki samodejno izvede določena opravila, ko so izpolnjeni poprej zastavljeni pogoji.

Newton Mail (prev. CloudMagic). Android za elektronsko pošto privzeto uporablja dva programa, Gmail za Googlovo korespondenco in drugega odjemalca za vse drugo. Newton Mail nam omogoča, da elektronsko komunikacijo združimo pod eno streho.

Energy Bar je program, ki na zgornji rob zaslona pripne prilagodljivo črto, da nam v vsakem trenutku natančno kaže stanje vgrajene baterije.

Divide Journal: daily timeline. Digitalni dnevnik Divide se zapisovanja vsakodnevnih dogodivščin loti drugače od tekmecev. Namesto da bi svoj dan popisovali zvečer, nam omogoča hiter, sproten vnos zanimivejših dogodkov.

WallRey – Elegant HD wallpaper je zbirka kakovostnih ozadij z visoko ločljivostjo. Za zdaj je v zbirki nekaj več kot 10.000 fotografij.

Get Shit Done! Aplikacija zanimivega imena poskrbi, da zastavljeno delo tudi dejansko opravimo. Drugače bo šiba pela!

MUVIZ Nav Bar Audio Visualizer. Predvajanje glasbe si na napravi z operacijskim sistemom Android popestrimo s programom MUVIZ, ki uporabljeni aplikaciji doda trak, na katerem je aktivna skladba predstavljena tudi grafično.

Amity (beta) je aplikacija za neposredno sporočanje, ki že v beta različici podpira uporabo fotografij, video posnetkov in smeškov, ima pa tudi poseben razdelek za shranjene povezave.

Shuffly for YouTube je simpatična majhna aplikacija, ki nam video posnetke s spletišča YouTube predvaja po naključno izbranem vrstnem redu.

Particular je simulacija pobega iz zapora, kjer se na poti proti izhodu uspešno ali neuspešno izogibamo stražarjem in skačemo čez ovire.

Orbit – Playing with Gravity. Simulacija težnosti Orbit je ena zanimivejših, v osnovi brezplačnih iger letošnjega leta. Vsaka stopnja ima drugače postavljene črne luknje, ki predstavljajo vse težji izziv.

Tricky Test 2: Think Outside. Razmišljanja zunaj uveljavljenih okvirjev nas nauči miselna igra Tricky Test 2.

Six! Igra preprostega imena je izpeljanka legendarnega Tetrisa.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji