Objavljeno: 31.5.2022 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor Junij 2022

Naš izbor za iPhone

JigSpace Zmogljiva aplikacija za izdelovanje predstavitev 3D, podpira tudi uvoz datotek programov SolidWorks in podobnih.

Adobe Fill & Sign Enostavna, a zelo koristna aplikacija za podpisovanje dokumentov – tudi tistih, ki jih fotografiramo s telefonom.

GoodNotes 5 Ena najboljših in najbolj zmogljivih aplikacij za vse vrste beležk.

Riveo – Video Effects Urejevalnik video posnetkov, namenjen obdelavi in dodajanju različnih prehodov in efektov.

Signal Aplikacija Signal je ena boljših za varno in zasebno komunikacijo.

Internet Speed Test Enostavna aplikacija za merjenje hitrosti spletne povezave, s katero hitro ugotovimo morebitne težave.

ELSA Speak Odlična aplikacija za učenje angleščine, sploh če se pripravljamo na katerega izmed izpitov (denimo TOEFL - Test of English as a Foreign Language).

Redpoint Zelo dobra aplikacija za vse plezalce. V njej lahko beležijo preplezane smeri, njihove ocene, tudi čas plezanja in porabljene kalorije.

Lift: Story maker Lift je namenjen izdelovanju zgodb za družabna omrežja, s sestavljanjem in z urejanjem fotografij, besedila itd.

Sweatcoin Aplikacija, ki za prehojene korake podarja lastno kriptovaluto, s katero lahko kupujemo športno opremo (prek iste aplikacije).

Sky Guide Poletje je odličen čas, da se ozremo v nočno nebo, z aplikacijo Sky Guide pa lahko prepoznamo zvezde in ozvezdja.

OS Maps Odlični terenski zemljevidi, namenjeni pohodnikom, gorskim kolesarjem in vsem, ki se pogosto gibljejo v naravi.

what3words Sistem What3Words je namenjen enostavnemu določanju katerekoli lokacije na Zemlji z le tremi besedami.

Tripsy Odlična aplikacija za načrtovanje potovanj, od beleženja rezervacij do hrambe letalskih vozovnic, zemljevidov in seznamov prtljage.

Trainline  Popotniki, ki se na poletne počitnice odpravljajo tudi z vlakom, lahko prek aplikacije Trainline hitro poiščejo, rezervirajo ali kupijo vozovnice.

Weber iGrill Aplikacija, namenjena delovanju v navezi s pametnimi termometri, vključuje pa tudi podatke o idealni temperaturi hrane, odštevalnik časa itd.

Dungeons of Dreadrock Odlična igra stare šole, v kateri se spustimo v temnice, polne različnih nevarnosti.

Hillside Drive Racing Dirkanje čez drn in strn, vključno s skoki in z najrazličnejšimi preprekami, seveda pa tudi z različnimi vozili.

My Colony Odlična igra gradnje vesoljskih kolonij na oddaljenih planetih, s preprosto grafiko, a z globoko gradbeno strategijo.

Monobot Umirjena in zelo lepa igra, v kateri moramo robotka popeljati čez različne stopnje, polne ugank.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji