Objavljeno: 26.3.2024 | Avtor: Boris Šavc | Monitor April 2024

Naš izbor na iPhonu

Grammarly Alternativna tipkovnica Grammarly z umetno inteligenco priskoči uporabniku na pomoč pri pisanju besedila v angleškem jeziku.

Deckset Aplikacija Deckset omogoča izdelavo predstavitev v oblikovalskem jeziku Markdown, z naprednimi tipografskimi funkcijami, s podporo zapisom SVG in GIF ter še veliko več.

Mymind Mymind je aplikacija skrivnostnega imena, ki skrbi za običajno z umetno inteligenco podprto shranjevanje vsebin za kasnejše branje.

Quiver Aplikacija Quiver, ki spodbuja komunikacijo, vsak dan postreže z novo tematiko, okoli katere se krešejo mnenja njenih uporabnikov.

Picurious Picurious je program, zasnovan tako, da vsako fotografijo spremeni v priložnost za učenje, pri čemer se seveda zanaša na pomoč umetne inteligence.

Gooday Aplikacija Gooday ima plemenit namen – s simpatičnimi fotografijami in slikami polepšati dan sleherniku.

Muse Pro Risanje z umetno inteligenco Muse Pro pripelje do občudovanja vrednih rezultatov, četudi nimamo tablice iPad in pisala Apple Pencil.

Bunji Bunji združuje ljubitelje potovanj, ki po svetu pohajkujejo sami, a bi v bodoče radi pot pod noge ubrali družno.

JUSTYell! JustYell je družabna platforma, ki obljublja anonimno izražanje jeze kot pripomoček za lajšanje stresa in izboljšanje razpoloženja.

Card Buddy Aplikacija za pisce in ustvarjalce vsebin Card Buddy z indeksnimi karticami pomaga pri raziskovanju za šolo in delo.

Guap Guap je slengovski izraz za veliko denarja ter odlično ime za aplikacijo, ki nam pomaga pri načrtovanju proračuna in sledenju prihodkom ter odhodkom.

Anywhere Offline Music Player Predvajalnik glasbe brez povezave omogoča uvoz glasbe iz raziskovalca Files, pretočne storitve Apple Music in oblačne shrambe Dropbox.

HealthSteps Aplikacija za zdravje in fitnes se osredotoča na povezovanje z ljudmi, ki imajo združljive življenjske cilje in podobne interese.

NutriNote Vsestranska rešitev za prehrano in fitnes vsebuje skener izdelkov in prilagojene jedilnike ter ponuja nasvete in skrbi za motivacijo.

Fooodpedia Koliko kalorij je v puranjem mesu? Koliko ogljikovih hidratov v avokadu? Fooodpedia ima vse informacije o hranilnih vrednostih priljubljenih živil.

Brickd Nišna aplikacija Brickd je namenjena ljubiteljem legokock, saj omogoča organizacijo zbirke, sledenje želenim kockam ter povezovanje s somišljeniki.

Japan Taxi Simulator V vlogi taksista na Japonskem se brez resnega pritiska podamo po območjih Shinsekai in Tsutenkaku v Osaki, prepletenih s prometom, ki ga ustvarja umetna inteligenca.

Flying Tank Znana strelska igra z odličnim nadzorom, ki ne zahteva igralnega ploščka, se po uspešni poti na Androidu predstavlja tudi uporabnikom Applovih naprav.

BROK the InvestiGator Igra z igro besed v naslovu nas postavi v vlogo boksarskega aligatorja, ki se prelevi v detektiva, da bi našel morilca svoje mame.

Pinball Masters Simulacija fliperja dostojno prenese razburljivost resničnega tovrstnega početja na mali zaslon telefona, a zahteva naročnino na Netflix.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji