Objavljeno: 28.11.2023 | Avtor: Boris Šavc | Monitor December 2023

Naš izbor na iPhonu

TypeAI Umetnointeligenčni pomočnik za pisanje, ki ga napaja ChatGPT, poskrbi, da bodo zatipkane besede, slovnične napake in iskanje pravih besed preteklost.

Wallpapers OS 17 Z operacijskim sistemom iOS 17 posodobljena zbirka ozadij med drugim omogoča predogled pred izbiro ter izkoriščanje prostora ob zarezi Dynamic Island.

FreshWalls FreshWalls je še ena od zbirk ozadij, ki stavi na preprostost, kakovost in prilagajanje izbranih podob za spreminjanje videza dežurnega telefona.

Gps My Self Gps My Self je najhitrejši način za deljenje lokacije v primeru sestanka, zmenka, nevarnosti ali česarkoli podobnega.

MoYo Widgets Bogata zbirka lebdečih pripomočkov ponuja širok nabor prilagajanja slehernega elementa za lepši, edinstven in bolj praktičen zaslon naprave.

CNDWN CNDWN pod eno streho zbere brezplačne lebdeče pripomočke za odštevanje časa do najrazličnejših dogodkov.

LivePod Lebdeči pripomočki za Apple Music ponujajo privlačen nadzor nad predvajanjem glasbe na zaklenjenem zaslonu, dinamičnem otoku in v stanju pripravljenosti.

Time Flow Pro Z natančnim in s preprostim sledenjem časa v programu Time Flow Pro pridobimo uporabne podatke tem, kako preživljamo dneve in kako povečati produktivnost.

Craft Pisalni pripomoček, podprt z umetno inteligenco, omogoča nadmočno pretvarjanje misli v najrazličnejše dokumente.

Solvie Solvie je programski pomočnik, ki z umetno inteligenco namesto nas rešuje domače naloge in druge učne izzive.

Break The Web Novičarska aplikacija ob pomoči umetne inteligence postreže z najbolj udarnimi informacijami, prikazanimi z različnih vidikov.

Feeeed Bralnik virov RSS nove generacije tekmece prehiti z dodatnimi zmožnostmi, kot so učne kartice, sledilnik vremena, bralni seznam in še več.

Hardcover Hardcover je novo družabno omrežje za ljubitelje knjig, ki omogoča sledenje trenutnemu in želenemu branju, povezovanje z bralci in s prijatelji ter iskanje novih knjig.

Everlog Med čakanjem na Applovo aplikacijo za beleženje dnevnika si pri zapisovanju svoje zgodbe pomagamo s programom Everlog.

MDCalc Medical Calculator Več kot milijon zdravstvenih strokovnjakov vsakodnevno uporablja MDCalc za pomoč pri zdravljenju in drugih medicinskih odločitvah.

Flighty Lepo oblikovan, z vrsto nagrad ovekovečen sledilnik poletov kot čarovnik ponuja popolno usklajena obvestila, ki pripomorejo k zmanjšanju stresa na poti.

Police Car Chase Cop Simulator Igra z imenom razkrije vse, kar ponuja, v vlogi policista se vozimo po mestu in lovimo kriminalce.

Forza Customs Reševanje ugank v igri Forza Customs nam pomaga pri uresničevanju sanj, oblikovanju, prilagajanju in nastavljanju popolnega avtomobila.

Merge Arena Merge Arena je večigralska igra, v kateri sestavimo svoj komplet junakov in z njim premagujemo vojske z vsega sveta.

Dino Bash Dino Bash je dogodivščina, kjer v prazgodovinskem času z vojsko duhovitih dinozavrov branimo dragoceno jajce pred nadležnimi neandertalci.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji