Objavljeno: 29.11.2022 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor December 2022

Naš izbor na iPhonu

TeamGantt Odlična spletna aplikacija za vodenje projektov (s poudarkom na grafih Gantt) ponuja tudi namensko aplikacijo.

Paste – Clipboard Manager Upravljalniki odložišč so za nekatere nekaj nepogrešljivega, Paste pa nam omogoča upravljanje odložišča prek oblaka, torej povežemo odložišče različnih naprav.

1Password Eden najbolj priljubljenih upravljalnikov gesel ima na iOS novo različico aplikacije, ki dviguje kar nekaj prahu, a zasluži preizkus.

Joplin Zmogljiva aplikacija za beležke in opravila omogoča sinhronizacijo prek oblačnih storitev in uvoz iz drugih aplikacij, kot je Evernote.

Markdown Pro Odličen urejevalnik, namenjen uporabnikom sintakse Markdown, za ustvarjanje besedil.

Artful Agenda Aplikacija za vodenje koledarja s poudarkom na stilskem oblikovanju in preglednosti.

WiFi Widget Enostavna aplikacija, ki ponudi pripomočke za hitro upravljanje brezžičnih omrežij.

Tweetbot Eden najboljših odjemalcev za spletišče Twitter redno dodaja nove zmogljivosti in funkcije.

TomTom GO Navigation Zmogljiva aplikacija za navigacijo s podatki o hitrostnih kamerah in z aktualnim stanjem prometa ter z možnostjo lokalne hrambe zemljevidov.

Gymaholic Workout Tracker Aplikacija, v katero beležimo vadbo, vključuje tudi animirane animacije za več kot 600 vaj.

Shutterstock Enostaven dostop do več kot 300 milijonov kakovostnih fotografij, ilustracij in videoposnetkov za kakršnekoli projekte.

Stingle Photos Odprtokodna rešitev za oblačno hrambo in varovanje fotografij je na voljo tudi kot aplikacija za varovanje fotografij, posnetih s telefoni.

Pixelmator Photo Odlična, zmogljiva aplikacija za urejanje fotografij s kopico naprednih možnosti in prilagoditev, podpira tudi fotografije RAW.

Night of the Full Moon Odlična igra, kjer se podamo na različne avanture, čez katere se prebijamo z vse močnejšimi karticami.

Street Dunk! Enostavna, a izjemno nalezljiva igra metanja žoge na koš v vse zahtevnejših pogojih.

Card Crawl Adventure Igra, v kateri potujemo med tavernami, v njih pa se pomerimo v igrah s kartami, s čimer dobivamo nagrade in nove, naprednejše kartice.

Pixel People Igra v maniri klasičnega SimCity, kjer gradimo utopično vizijo mesta prihodnosti in skrbimo za dobrobit prebivalcev.

Marvel Snap Igra s kartami, polna vseh najbolj priljubljenih likov in lokacij iz sveta stripov in filmov Marvel.

Sky Warriors: Airplane Games Napredna igra pilotiranja različnih vojaških letal z odlično grafiko 3D in možnostjo spletnih bojev.

Ultimate Golf Še ena izredno nalezljiva igra, tokrat 3D-igra golfa z igrišči z vsega sveta.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji