Objavljeno: 25.10.2022 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor November 2022

Naš izbor na iPhonu

Dež Aplikacija, ki smo jo pred leti že omenili, a vseeno zasluži, da jo še kdaj. Gre za enostaven prikaz radarske slike padavin.

Exif Metadata Enostavna aplikacija, s katero pogledamo in popravljamo metapodatke (exif) fotografij.

Yahoo Finance Ena boljših spletni strani s podatki o dogajanju na finančnih trgih je na voljo tudi kot namenska aplikacija iOS.

Narwhal Odličen pregledovalnik oziroma odjemalec za priljubljeno spletišče Reddit.

Google Street View Google je svoj »ulični pogled« že pred časom ločil v samostojno aplikacijo. Prek nje lahko ustvarjamo lastne 360-stopinjske poglede.

GremoNaElektriko Aplikacija ljubljanskega ponudnika električne energije, namenjena voznikom električnih avtomobilov.

Floret: Planner & To Do List Odlična organizacija za načrtovanje in opravila, s poudarkom na elegantnem, prečiščenem videzu.

Mindlist Enostavna in pregledna aplikacija za načrtovanje dnevnih, tedenskih in mesečnih opravil.

HealthView Aplikacija za enostaven pregled podatkov, povezanih z zdravjem, deluje v navezi z Apple Health, ponudi pa tudi različne lebdeče pripomočke.

TikTok Now Novo orodje podjetja Tiktok, kjer z aplikacijo Now dnevno objavimo fotografijo ali video takrat, ko to naredijo naši prijatelji.

Cineplexx SI Uradna aplikacija ene naših večjih mrež kinodvoran, ki jo še aktivno razvijajo. Omogoča pregled nad novimi filmi, prihajata pa tudi nakup in rezervacija vstopnic.

Polycam Aplikacija, ki ob pomoči LiDAR tipala zajame 3D-fotografije (tako objektov kot prostora) za izvoz v več kot deset različnih formatov (tudi za AutoCAD in podobne).

Creepypasta Zbirka več kot 10.000 strašljivih zgodb, zbranih z različnih koncev spleta.

World Quiz Aplikacija z različnimi kvizi, povezanimi z geografijo – države, glavna mesta, zastave itd.

FlipaClip Enostavna aplikacija za ustvarjanje animiranih sekvenc. Omogoča tudi kombinacijo fotografij, videa in grafičnih elementov.

Technopoly Mirna igra ustvarjanja in rasti mesta s poudarkom na izgradnji industrije ter logističnih povezav.

Reckless Getaway 2 Divja igra pobega z avtomobilom, polna manevriranja med prometom in izogibanja policijskim enotam.

Homeworld Mobile Strateška igra, postavljena v vesolje priljubljene serije Homeworld, posebej prilagojena za mobilne naprave.

Hero Wars – Fantasy idle RPG Fantazijska igra z več načini igranja – od puščavskega opravljanja nalog (kvestov) do spletnega tekmovanja med ekipami herojev.

Cookie Run: Kingdom Igra, v kateri gradimo svoje kraljestvo piškotov, med tem pa se tudi podamo v boje, v katerih zbiramo nove piškotke za našo deželo.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji