Objavljeno: 23.2.2021 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor Marec 2021

Naš izbor na iPhonu

WeekCalendar Pregledna, a izredno zmogljiva aplikacija za vodenje koledarjev podpira tako Google Calendar kot Exchange, iCloud in druge.

Investmate – learn to trade Področje financ in investicij je za marsikoga povsem tuje, z aplikacijo Investmate pa se hitro naučimo osnov.

Markup – Annotation Zmogljiva aplikacija za dopisovanje in označevanje v datotekah PDF, ePub pa tudi na spletnih straneh.

Craft – Docs and Notes Orodje za izdelavo naprednih dokumentov, ki vključujejo video posnetke, odseke programske kode, povezave med dokumenti itd.

MindMeister Aplikacija, namenjena vizualizacij idej, tudi v sodelovanju z drugimi uporabniki, torej za risanje in sestavljanje miselnih vzorcev.

Foodvisor – Calorie Counter Foodvisor nam pomaga pri začrtani dieti in beleženju zaužitih kalorij, tudi s prepoznavo jedi s fotografije.

Waterful Enostavna aplikacija za beleženje količine vode, ki jo popijemo čez dan – vključuje tudi widget za domači zaslon.

Spotify Ena najpopularnejših storitev pretočne glasbe, Spotify, je že nekaj časa na voljo tudi v Sloveniji, seveda imajo tudi aplikacijo za iOS.

Endel: Focus, Sleep, Relax Aplikacija, namenjena sproščanju, fokusiranju in boljšemu spancu. Prilagaja se tudi okolju in vremenu.

PicsArt Urejevalnik, ki podpira tako fotografije kot video posnetke, po novem tudi z widgeti za domači zaslon.

Typic 2: Fonts & Text Aplikacija, polna najrazličnejših fontov, s katerimi lahko krasimo in dopolnjujemo fotografije.

Photo Widget: Simple Enostavna, a izredno koristna aplikacija za ustvarjanje različnih widgetov s fotografijami na naših domačih straneh.

DU Recorder DU Recorder je namenjen snemanju domačega zaslona, podpira tudi oddajanje v živo (denimo v Youtube, Twitch ali Facebook).

Mimi Hearing Test Izredno enostavna, a odlična aplikacija, s katero lahko preizkusimo svoj sluh in ga primerjamo z drugimi uporabniki naše starostne skupine.

Decibel Enostavna aplikacija za merjenje hrupa – denimo za preverjanje, kako glasne so različne naprave.

IQ Test Aplikacija, ki so jo razvili študenti nemške univerze v Rostocku, s katero se lahko poigramo in pri tem ocenimo svoj IQ.

Forza Street Prva mobilna igra v Microsoftovi priljubljeni seriji Forza, hvali se predvsem z enostavno upravljalno shemo in zvrhanim številom vozil.

Apple Knight Akcijska igra skakanja po raznovrstnih stopnjah, polnih zlonamernih čarovnikov, vitezov in pošasti, seveda pa tudi nagrad in izboljšav.

Disney Magic Kingdoms Igra, v kateri gradimo lastno kraljestvo, polno Disneyjevih junakov – od Mikija Miške do likov iz serij Frozen in celo Star Wars.

Archery Club Odlična igra streljanja z lokom, v kateri se lahko v različnih disciplinah pomerimo tudi z igralci z vsega sveta.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji