Objavljeno: 29.10.2019 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor November 2019

Naš izbor na iPhonu

PDF Expert 7 Ena najzmogljivejših aplikacij za obdelavo dokumentov PDF, ki si jih lahko omislimo na iOS.

Helios Enostavna aplikacija, namenjena beleženju časa, ki ga preživimi ob različnih opravilih.

Logo Maker Preprosta, a zmogljiva aplikacija za ustvarjanje najrazličnejših logotipov in podobnih grafik.

Notebook – Take Notes, Sync Odlična aplikacija podjetja Zoho (znanega po istoimenskem pisarniškem paketu), namenjena pisanju beležk, ki jih lahko razdelimo po različnih zvezkih.

Tapatalk Pred družabnimi omrežji so se spletne skupnosti zbirale na forumih in teh je še vedno ogromno, aplikacija Tapatalk pa olajša njihovo rabo na iOS.

Expensify: Receipts & Expenses Aplikacija, v katero lahko beležimo osebne in poslovne stroške – omogoča tudi napredno razdeljevanje stroškov po kategorijah.

Plates by Splitwise Enostaven program, namenjen razdeljevanju stroškov v restavracijah, kjer lahko beležimo tudi jedi, ki si jih je kdo razdelil.

DuckDuckGo Privacy Browser Spletni brskalnik, razvit v skladu z načeli varovanja zasebnosti, izpod rok programerjev istoimenskega spletnega iskalnika.

Roomle 3D&AR Room Planner Zmogljivi program za urejanje notranjih prostorov, ki deluje s tehnologijo AR, da si čim lažje predstavljamo, kako bo videti določen kos pohištva v prostoru.

Centr Nova aplikacija za zdravo življenje, za katero jamči znani igralec Chris Hemsworth. Vsebuje vodene, strokovne vadbe.

Tide: Sleep. Focus. Meditation Pregledna, minimalistična aplikacija, namenjena meditaciji, osredotočanju in učinkovitemu počitku, ki ga spodbudimo z zvoki narave.

PlantSnap Odlična aplikacija, namenjena predvsem samodejni prepoznavi rož in drugih rastlin, ki jih fotografiramo s telefonom.

Afterlight – Photo Editor Zmogljivi program za napredno ustvarjanje fotografij, vsebuje čez 130 različnih filtrov in veliko naprednih možnosti.

Topo Maps+ Solidna aplikacija za vse, ki radi pohajkujejo po naravi, omogoča tudi lokalno shrambo topografskih zemljevidov.

Assassin's Creed Rebellion Nova igra v svetu priljubljene serije Assassin's Creed. Tokrat gre za strateško igro, v kateri prevzamemo ekipo različnih likov in z njimi opravljamo različne naloge.

Fishing Paradisio Preprosta, a nalezljiva igra ribolova z močno poudarjeno zgodbo – igramo v vlogi fanta, izgubljenega na tropskem otoku.

Silver Card Game Odlična igra s kartami je na voljo tudi kot igra za iOS. Cilj je čim nižji seštevek na kartah pred nami, to pa dosežemo s pametno menjavo kart in z igranjem posebnih efektov.

Potion Punch 2 Nova različica izredno barvite in priljubljene igre Potion Punch, v kateri upravljamo lastno trgovino napojev in zvarkov.

Krystopia – A Puzzle Journey Izredno lepa avantura, polna različnih ugank, kjer se sprehajamo po čudovitih, tridimenzionalnih stopnjah in iščemo končni izhod.

RollerCoaster Tycoon Touch Predelava izredno popularne igre RollerCoaster Tycoon za naprave iOS ponuja odlično igro gradnje in upravljanja zabaviščnega parka.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji