Objavljeno: 27.8.2019 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor September 2019

Naš izbor na iPhonu

Zoho Projects Zoho je ena uspešnejših spletnih pisarniških zbirk, v sklopu katere ponujajo tudi zmogljivo aplikacijo za vodenje projektov.

Easy Study Šola se začenja, zato je pravi čas, da preizkusimo Easy Study, aplikacijo, ki je namenjena organizaciji učenja.

CodeBucket Odlična brezplačna aplikacija za programerje, ki svoje projekte hranijo na spletišču BitBucket.

Moodle Uradna aplikacija odprtokodnega spletnega sistema Moodle. Ta je namenjen interaktivnemu spletnemu učenju, zelo popularen je tudi pri nas.

Card Diary Enostavna in pregledna aplikacija za dnevno beleženje idej, spominov, občutkov in vsega ostalega – vsak dan predstavlja samostojna karta v aplikaciji.

Handle Zmogljiva aplikacija za vodenje opravil. Handle se zgleduje po priljubljenemu sistemu GTD (Getting Things Done).

Timely Automatic Time Tracking Aplikacija, namenjena beleženju našega časa, ki velik del tega opravi samodejno na podlagi naših aktivnosti na telefonu, po GPS-lokaciji in podobno.

Agenda Zmogljiva aplikacija za zapiske in beležke z velikim poudarkom na času, tako da si lahko opravila ogledamo tudi na časovnici.

Airmail Airmail je priljubljen odjemalec za elektronsko pošto na Applovih računalnikih, že dlje časa pa je na voljo tudi v obliki aplikacije – seveda podpira različne strežnike.

Loopsie Zabavna aplikacija, s katero lahko ustvarjamo animirane fotografije, kjer se le želeni del fotografije premika, ostalo pa je pri miru.

Lux Aplikacija, namenjena fotografom in snemalcem videa, s katero lahko zelo natančno izmerimo osvetljenost na dani točki.

AllTrails Izredno priljubljena aplikacija za iskanje in beleženje pohodnih, tekaških in kolesarskih poti.

GameTrack Aplikacija, v kateri lahko beležimo računalniške igre, torej kupljene, želene itd. Podpira tudi sinhronizacijo z računi Steam, PlayStation in Xbox.

Moon Walk Ob petdeseti obletnici misije Apollo 11 velja omeniti odlično aplikacijo Moon Walk, v kateri se lahko podamo na omenjeno misijo prek tehnologije AR.

Big Bang AR Še ena aplikacija, ki izkorišča AR za odkrivanje vesolja, tokrat gre za aplikacijo evropskega centra CERN.

Wizards Unite Podjetje Niantic je nekaj let po uspehu igre Pokemon Go objavilo novo igro, kjer se spet sprehajamo po svetu, postavljena pa je v priljubljeni svet Harryja Potterja.

Elder Scrolls: Blades Igra v izredno priljubljenem svetu Elder Scrolls (znanem po igrah Skyrim, Oblivion in Morrowind), kjer se podajamo na misije in gradimo svoje mesto.

Hold'em Poker Edina igra, ki jo je Apple izdal za iOS, se je po dolgem času vrnila v AppStore – še vedno gre za dobro implementacijo priljubljenega Texas Hold'em Poker.

Wildscapes Prikupna igra, v kateri bomo z reševanjem barvitih ugank izdelali lastni živalski vrst z množico različnih živali.

The Sims Ena najpopularnejših računalniških iger, The Sims, je že dlje časa na voljo tudi za iOS, prinaša pa tudi spletno igranje in povezovanje.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji