Objavljeno: 24.4.2018 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor Maj 2018

Naš izbor na iPhonu

CheckMyTrip – Travel Itinerary Nadvse koristna aplikacija za potovanja, obsega tudi zelo natančne podatke o odhodih in prihodih letal.

CodeHub Pregledna aplikacija za spremljanje programske kode, shranjene na spletišču GitHub, omogoča tudi preklop med različnimi profili.

Home Budget Plan Pro Zmogljiva aplikacija za vodenje domačega računovodstva, v kateri hitro vidimo, kam gre naš denar.

Revolut – Beyond Banking Revolut ponuja hiter, enostaven in cenovno ugoden prenos denarja po svetu – vštevši tudi nekatere kriptovalute.

Asana: organize tasks&work Aplikacija istoimenske spletne storitve, namenjena vodenju opravil in projektov, meri predvsem na ekipno delo.

Be Focused – Focus Timer Pregledna aplikacija, s katero lažje spremljamo svoja opravila, popisujemo napredek in obenem skrbimo za krajše pavze.

iLend Enostavna aplikacija, s katero si lahko beležimo, kaj smo komu posodili. Aplikacija poveže vnos s stiki prek imenika ali Facebooka.

Copied Odličen program za upravljanje odlagališča naše naprave (clipboard). Omogoča shranjevanje in popisovanje različnih informacij (besedila, slike, povezave).

Bikemap – Map for Cycling Bikemap meri na kolesarje, tako cestne kot gorske, zajema poti uporabnikov in možnost shranjevanja zemljevidov in poti na napravi (da varčujemo s prenosom podatkov).

theSkimm Aplikacija za hitro dnevno spremljanje novic in dogajanja, ponuja tudi kratke zvočne oddaje (podcaste) z najpomembnejšimi novicami.

VHS Cam – Retro Camcorder FX Zabavna aplikacija za zajem videa. Kot pove že ime, nam doda zabaven filter, s katerim je video videti, kot bi bil posnet z analogno video kamero.

Polaroid Fx Še ena aplikacija za ustvarjalne, namenjena fotografiranju z videzom instantnih fotoaparatov Polaroid.

Unsplash Zbirka več kot 450.000 povsem brezplačnih fotografij, ki jih lahko prosto uporabljamo na svojih straneh, v objavah, poročilih itd.

Wakeout – Better than coffee Zbirka hitrih in enostavnih telesnih vadb, ki jih lahko v nekaj minutah izvedemo kjerkoli in si tako hitro povečamo energijo.

Qwirkle Zabavna igra, kjer moramo združevati ploščice z različnimi simboli, omogoča tako igranje proti računalniku kot tudi prek spleta.

Touchgrind BMX 2 Adrenalinska igra vožnje s kolesom BMX po progah, polnih skokov, in izvajanja čim več različnih trikov.

Wrassling Prikupna, preprosta, a kaotična igra rokoborbe, kjer imamo presenetljivo omejen nadzor nad svojim borcem.

Orbia Lepa igra s preprostim načinom igranja, kjer našega okroglega vesoljčka pošiljamo z ene točke na drugo, pri tem pa se izogibamo nevarnim nasprotnikom.

Kings of Pool Igra biljarda z odlično fiziko in grafiko, podpira tudi igranje v načinu izboljšane resničnosti (augmented reality).

Little Wizard Sally Prikupna igra s starinsko grafiko, v kateri se naša čarovnica spopade z zlonamernimi duhovi – to počne ob pomoči čarobnih kartic.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji