Objavljeno: 26.6.2024 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Julij-avgust 2024 

Naš izbor na Androidu

Nokia 3310 Launcher Nostalgični zaganjalnik vrne ljubitelje Nokie 3310 v stare dobre čase finskega telefona, ki vključujejo tipkovnico T9 in značilen domači zaslon.

AmpereFlow AmpereFlow spremeni vedno aktiven zaslon Always On v natančen merilnik polnjenja baterije, ki prikazuje hitrost, stanja in animacije.

Multi-Device Battery Monitor Energy Monitor nam pomaga spremljati porabo baterij različnih naprav in nas opozori, ko katera od njih prazni baterijo hitreje kot običajno.

Shelf Iskanje novih aplikacij za pametne telefone z operacijskim sistemom Android je močno olajšano z nadzorovano izbiro programa Shelf.

Eye Pro Eye Pro je filter, ki zagotavlja toplo svetlobo za nočno branje in zaščito oči pred modro svetlobo, ki moti cirkadiani ritem in povzroča nespečnost ter glavobole.

Notification Quick Tool Access Notification Quick Tool Access omogoča upravljanje priljubljenih orodij prek obvestil za večjo prilagodljivost in enostavnost uporabe.

Wallpaper Changer Wallpaper Changer je aplikacija za samodejno spreminjanje ozadij na pametnem telefonu, ki omogoča osvežitev videza zaslona po željah uporabnika.

Lumina Walls Zbirka ozadij, ki jih generira umetna inteligenca, poveča estetiko sleherne naprave z neskončno raznolikostjo vzorcev.

Quikshort Quikshort omogoča ustvarjanje bližnjic na domačem zaslonu in znotraj hitrih nastavitev, z možnostjo prilagajanja in združevanja bližnjic različnih kategorij.

LocalSend Brezplačna in odprtokodna aplikacija za pošiljanje datotek na bližnje naprave deluje lokalno v omrežju Wi-Fi brez uporabe zunanjih strežnikov.

Bitwarden Authenticator Bitwarden Authenticator je aplikacija za upravljanje verifikacijskih kod za dvostopenjsko avtentikacijo, ki pomaga zaščititi spletne račune.

ALA Widget Pets Lebdeči pripomoček omogoča ustvarjanje virtualnih ljubljenčkov, ki poglabljajo čustvene vezi, spodbujajo prijazno komunikacijo in ustvarjajo srečne spomine.

Zoom Earth Zoom Earth je interaktivna vremenska karta sveta, ki omogoča spremljanje vremenskih razmer po svetu in je odlična izbira za vse, ki jih zanima vreme in okolje.

Bear Room Bear Room je digitalni prostor za sprostitev, ki ponuja številne možnosti za zmanjšanje stresa ob pomoči ljubkega plišastega medvedka.

Openreads Digitalna zbirka prebranih knjig, trenutno branih in naslovov za kasnejše branje je brezplačna za uporabo ter brez oglasov.

Aurelian Audio Podcast Player Aurelian je minimalističen in eleganten predvajalnik podkastov, ki poleg zvoka omogoča tudi predvajanje videoposnetkov.

Legend of Mushroom Legend of Mushroom je ena redkih iger igranja vlog za Android, ki je ponuja napredovanje in nabiranje izkušenj z minimalnim igranjem.

Squad Busters Najnovejši naslov finskega razvijalca Supercell z liki iz preteklih iger ponuja enostavno večigralstvo s kratkimi igralnimi sejami.

Vroomies Preprosta dirkaška igra s pogledom od zgoraj se ponaša z učinkovito nadzorno shemo, kjer z drsenjem prsta zavijamo, s pritiski pa pospešujemo.

Lost Potato V vlogi izgubljenega krompirja iščemo pot iz vsakič drugačne džungle tako, da sovražnike odbijamo v najrazličnejše smrtonosne pasti.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji