Objavljeno: 26.3.2024 | Avtor: Boris Šavc | Monitor April 2024

Naš izbor na Androidu

Button Mapper Sistemski program Button Mapper omogoča enostavno spreminjanje vloge gumbov za uravnavanje glasnosti ter drugih fizičnih tipk na dežurni napravi.

Ivacy VPN Ivacy VPN prinaša svežo varnost in zasebnost na spletu, ki jo zagotavlja napredna tehnologija šifriranja prometa.

Syncthing Syncthing je odprtokodna alternativa zaprtim storitvam za sinhronizacijo in shranjevanje podatkov v oblaku, ki uporabniku povrne nadzor.

Visual Timer Vizualno privlačen časovnik Visual Timer s preprostim merjenjem trajanja posameznih opravil nazorno prikaže vrednost časa.

Color Changing Camera Aplikacija Color Changing Camera je namenjena zabavnemu prilagajanju fotografij v živo, saj lahko s kamero spreminjamo barve poljubnih predmetov.

WikiGo Učenje novih stvari je zabavno z naključnimi stranmi spletne enciklopedije Wikipedija, ki jih posreduje aplikacija WikiGo.

QuickTakes Aplikacija QuickTakes omogoča snemanje predavanj in njihov prepis ter razumevanje ob pomoči umetne inteligence.

Notepinr Zanimiva aplikacija se izboljšanja produktivnosti loti na svojevrsten način, z možnostjo pripenjanja pomembnih opravil in opomb v vrstico z obvestili.

Otherweb Otherweb je aplikacija, osredotočena na zagotavljanje ročno izbranih novic ob pomoči umetne inteligence, ki se z vsako našo izbiro uči naprej.

Twine Estetsko privlačna in prijazna aplikacija za branje virov RSS ponuja različne uporabne funkcije, kot so označevanje prispevkov, iskanje, sinhronizacija in filtriranje.

Meet Halfway Aplikacija Meet Halfway že z imenom nakaže svoje poslanstvo, s katerim želi prijateljem pomagati, da se srečajo na pol poti.

Emoji & Sticker Maker Whatsapp Zbirka emotikonov in nalepk za uporabnike programa za neposredno sporočanje Whatsapp omogoča preprosto dodajanje lastnih izdelkov.

Evergreen Evergreen je odlična aplikacija za pare, ki želijo na zabaven in preprost način izboljšati ter utrditi svoj odnos.

Groovifi Groovifi uporabnike pretočne glasbe Spotify razvaja z ustvarjenimi predvajalnimi seznami po posebnem algoritmu, ki omogoča zelo natančno iskanje glasbe.

AI Song Generator Z umetno inteligenco je slehernik lahko skladatelj. Aplikacija omogoča ustvarjanje pesmi zgolj z nekaj preprostimi odločitvami.

Whattawatch Iskanje naslednje televizijske vsebine za preživljanje razburljivih večerov je z aplikacijo Whattawatch zares preprosto opravilo.

NBA Infinite NBA Infinite je nova mobilna košarkarska igra z uradno licenco NBA, ki omogoča sestavo sanjske ekipe, izbiro med različnimi načini igre in strateško vodenje moštva.

Please, Touch The Artwork 2 Please, Touch the Artwork 2 je brezplačna avantura, v kateri z reševanjem ugank raziskujemo dela belgijskega slikarja Jamesa Ensorja.

Game Dev Tycoon Igra naročnika pretočne storitve Netflix postavi v vlogo razvijalca iger z osebnim računalnikom in s sanjami, ki s trdim delom postavi uspešen razvojni studio.

Cat Cooking Bar Cat Cooking Bar je sproščujoča simulacija mačje kavarne, v kateri strežemo raznolike jedi simpatičnim mačjim strankam ter gradimo in razvijamo svoj lokal.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji