Objavljeno: 30.1.2024 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Februar 2024

Naš izbor na Androidu

Flow Productivity Launcher Flow Productivity Launcher je minimalistični zaganjalnik za izboljšanje produktivnosti, ki zmanjšuje neželene motnje in odvisnost od telefona.

ReZ Launcher ReZ je s sodobnimi zmožnostmi obogatena svobodna kopija opuščenega zaganjalnika Nokia Z Launcher.

One4Wall Zbirka ozadij, ki sta jo ustvarili človeška roka in umetna inteligenca, popestri domači in zaklenjeni zaslon slehernega telefona z Androidom.

Team Pixel Wallpapers Na drugi strani mavrice zbirko One4Wall gleda aplikacija TPW s svojimi preprostimi in pisanimi ozadji.

Widgeet Lebdeči pripomočki aplikacije Widgeet so funkcionalni in zelo barviti, zato povečajo učinkovitost ter hkrati polepšajo zaslon.

Adaptive Controls Nastavitve svetlosti, glasnosti, rotacije in podobnih vidikov uporabe telefona za vsako aplikacijo posebej nastavi program Adaptive Controls.

Interval Timer Machine ITM je digitalna štoparica, ki je preprosta za uporabo, ima vse potrebne funkcije in odlično deluje v ozadju.

FoxyNotes Beležnico FoxyNotes odlikujejo uporabniku izjemno prijazen vmesnik, preprosto ustvarjanje zapisov, učinkovito iskanje in sinhronizacija z oblakom.

Mojitto Dnevnik občutkov Mojitto svoje poslanstvo izpolnjuje na ljubek način, saj po izbiri čustev in tresenju telefona postreže z ustreznim koktajlom.

TheFor Program TheFor z zapisovanjem navad pomaga uporabnikom prevzeti nadzor nad njihovim življenjem.

Noterly Zanimiva rešitev za opominjanje omogoča ustvarjanje vnosov, ki nas na zapisane obveznosti opozarjajo na zaslonu za obvestila.

KptnCook Meal Plan & Recipes Aplikacija nam pomaga odkrivati nove recepte, omogoča bolj zdravo kuho in načrtovanje obrokov z upoštevanjem stroškov sestavin.

Level SuperMind Level SuperMind je umetnointeligenčni trener za vodene meditacije, učinkovite dihalne vaje, ustvarjanje pozitivnih misli, izvajanje joge in še česa.

InColor Pobarvanka InColor, ki na telefonu ali še bolje tablici omogoča natančno barvanje, pričara čarobno zadovoljstvo pri ustvarjanju.

Music 7 Pro Zmogljiv glasbeni predvajalnik podpira številne oblike zapisa datotek in prilagajanje videza predvajani vsebini.

Muzia Muzia je aplikacija za vedno aktiven zaslon, ki sodeluje z vsemi priljubljenimi glasbenimi storitvami in predvajalniki.

Magic Rampage Včasih je preprosta igralna mehanika najboljša, kar dokazuje akcijska igra s primesmi igranja vlog Magic Rampage.

Little Piggy Defense V strateški igri branjenja stolpov mirno življenje v gozdu ogrožajo grozne pošasti, ki se jih ubranimo z lastno ustvarjenimi labirinti.

CubeQuest Z drugačnimi labirinti se ukvarja igra Cube Quest, v kateri valimo kocko bolj z možgani kot z mišicami.

Tiny Connections Sive celice obremeni tudi ugankarska igra, v kateri moramo na omejenem prostoru zgraditi učinkovita infrastrukturna omrežja za dobro počutje skupnosti na njem.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji