Objavljeno: 28.11.2023 | Avtor: Boris Šavc | Monitor December 2023

Naš izbor na Androidu

Stay Focused Stay Focused je aplikacija, ki z omejevanjem dostopa do aplikacij in spletnih mest poskrbi za zmanjšanje časa, preživetega za zaslonom.

Notes – Notepad & Notebook Notes je digitalna beležka z intuitivnim beleženjem, risanjem, bogatim urejevalnikom besedila in močno organizacijo z zaklepanjem.

Routora Aplikacija uporabnikom zemljevidov Google Maps omogoča optimizacijo in načrtovanje poti ter zmanjšuje izgubo časa in stroškov goriva z učinkovitim razporejanjem postankov.

Alison Zanimiva aplikacija za pridobivanje najrazličnejšega znanja, kjer je učenje zastonj in se plača le končna diploma posameznega tečaja.

Shoorah Skupnost aplikacije Shoorah posamezniku pomaga uravnotežiti življenje in krepiti samozavesti, vzpostaviti pozitivne navade ter izboljšati razpoloženje.

Super Habit Sledenje navadam s programom Super Habit omogoča upravljanje urnika kjerkoli in kadarkoli ter pomaga ohraniti začetno navdušenje in doseči zastavljene cilje.

Caliber Strength Training Vsestranska aplikacija za trening združuje opomnike za razvoj zdravih navad in sledenje prehrani s treningi za moč in splošno telesno pripravljenost.

Dreams Book and Interpretation Osebno krojen dnevnik sanj Dreams Book and Interpretation predstavlja vhod v svet samoraziskovanja in osebne rasti.

Omnivore Omnivore z več nadzora nad vsebino za kasnejše branje ponuja zanimivo alternativo priljubljeni storitvi Pocket.

Readwise Reader Digitalni bralnik za kasnejše branje združuje spletne članke, elektronsko pošto, vire RSS, dokumente PDF, objave z družabnih omrežij, knjige ePUB in več.

Lithium Bralnik lokalno shranjenih elektronskih knjig med naprednejšimi zmožnostmi nudi označevanje besedila, dodajanje opomb in spreminjanje tem.

Eternity for Lemmy Eternity for Lemmy je zloščen in preprost uporabniški vmesnik programa Infinity for Reddit, ki uporabnikom ponudi tudi Redditove alternative.

Grayjay Zbiralec video vsebin Grayjay namesto nas sledi ustvarjalcem številnih kanalov na spletiščih, kot so YouTzube, Twitch in Peertube.

Niji Journey Prva aplikacija z močjo umetne inteligence Midjourney zunaj Discorda se osredotoča na ustvarjanje anime podob.

Kaiber Kaiber je nova aplikacija, ki z umetno inteligenco na podlagi besedilnih ukazov ustvarja in prilagaja slike ter videoposnetke.

Image Toolbox Odprtokodna zbirka orodij za obdelavo slik nam omogoča spreminjanje velikosti, dodajanje filtrov, združevanje, primerjanje, stiskanje, obrezovanje in še mnogo več.

Lovebrush Chronicles Obsežna igra Lovebrush Chronicles je zmes vizualnega romana, simulacije ljubezenskih vezi ter igranja vlog z zbiranjem ilustracij ter bojevanjem.

Warcraft Rumble Blizzardova nova strategija iz sveta Warcraft združuje zbiranje likov z mehaniko obrambe stolpov v večigralskih arenah MOBA.

SINAG Fighting Game Borilna igra Sinag se dovolj razlikuje od tekmecev, da si jo je vredno ogledati in preizkusiti dostopno igranje s filipinskimi mitološkimi liki.

Coromon Igranje vlog JRPG je po videzu podobno simpatični igri Stardew Valley, po igralni mehaniki pa seriji lova na pošasti Pokemon.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji