Objavljeno: 28.12.2022 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Januar 2023

Naš izbor na Androidu

Noteit Widget Odličen lebdeči pripomoček se poveže s ciljno osebo in olajša izmenjavo tako pisnih kot risanih sporočil z njo.

Locket Widget Podobno nam prijateljstvo v odraslih letih pomaga vzdrževati lebdeči pripomoček Locket Widget, ki na zaslon pripne okno v življenje izbrane osebe.

X WallNotes Ozadje zaslona z vnaprej nastavljenimi sporočili poskrbi, da nikoli več ne pozabimo pomembnih stvari ali dogodkov.

Firefox Focus Nova različica brskalnika Firefox na telefonu med drugim olajša brskanje s preprosto zaščito, z enostavnim brisanjem zgodovine ter učinkovito blokado oglasov.

DigiCard Digitalne različice poslovnih vizitk so odlična zamenjava zastarelega sistema izmenjave podatkov v službi in drugod.

Lookout Z navezo aplikacije Lookout in kamere na telefonu slabovidni lažje prebirajo besedila, iščejo predmete in raziskujejo svet okoli sebe.

Paint MS Version Mobilna različica legendarnega Microsoftovega namiznega programa za risanje bo navdušila predvsem nostalgike.

Daily Diary Digitalni dnevnik z virtualno ključavnico je kot nalašč za beleženje intimnih misli, tekočih dogodkov ter trenutnega razpoloženja.

Striving Striving je nova štoparica, ki uporabniku med drugim pomaga pri premagovanju želje po odlašanju s tehniko Pomodoro.

Breathwrk Nizko stopnjo energije nam pomagajo dvigniti posebne vaje dihanja aplikacije Breathwrk, ki so jih pripravili pravi profesionalci.

Goaly Goaly je preprost urnik s podporo Googlovemu Koledarju in z dostojno stopnjo avtomatizacije, ki nam pomaga doseči zastavljene cilje.

JamJars Shranjevanje denarja v kozarec je bilo že nekdaj zelo učinkovito in ni razloga, da ne bi tudi z virtualno alternativo zavidljivo povečali svojih prihrankov.

Little Lunches Program Little Lunches je odličen načrtovalec obrokov za otroke ali vso družino, ki mu nikoli ne zmanjka idej.

Edjing Mix Mobilni pripomoček za nadobudne didžeje poleg potrebnih orodij vzhajajoči zvezdi nameni vrsto navodil za dosego zastavljenega cilja.

FM Radio Čeprav živimo v času najrazličnejših predvajalnih seznamov, se radijske postaje ne predajajo. Več kot 60.000 jih ponuja aplikacija FM Radio.

FilmoraHD FilmoraHD je zbirka naprednih orodij za resno urejanje video posnetkov, ki s strmo učno krivuljo ni namenjena začetnikom.

Rent Please! Igre pogosto niso zgolj zabava in znajo igralca naučiti marsikatero življenjsko lekcijo. V čevlje najemodajalca nas postavi Rent Please!

Charlotte’s Table Malce drugačna simulacija vodenja lastne restavracije nam kuhanje približa skozi vsem znano igro tri v vrsto.

Ninja Must Die Ninja Must Die je akcijska paša za oči, ki nas v vlogi zamaskiranega junaka popelje na obisk namišljenega sveta po vzoru Japonske.

Vampire Survivors Preprosta igra z jasno zgodbo nas obkroži s številnimi sovražniki iz pekla, med katerimi začuda ni vampirjev.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji