Objavljeno: 29.11.2022 | Avtor: Boris Šavc | Monitor December 2022

Naš izbor na Androidu

Light Meter Svetloba je vitalnega pomena za človekovo zdravje. Ali je imamo dovolj, preverimo z digitalnim metrom Light Meter.

Replit Programiranje je trenutno eno najbolj želenih znanj, učimo se ga lahko s telefonom in z aplikacijo Replit.

Handwriting to Text Converter Ročni zapiski so še vedno najbolj priročna oblika shranjevanja informacij. Digitaliziramo jih ob pomoči Handwriting to Text Converterja.

Railway Kriptovalute so trenutno v nemilosti javnosti in čakajo na boljše čase. Denarnica Railway med čakanjem nanje shrani žetone verige Ethereum.

Substack Reader Zbiralnik novic Substack Reader vsebino pridobiva iz različnih virov ter članke posameznih avtorjev prikaže v minimalističnem, a učinkovitem okolju.

Ploter Osebna knjižnica nove dobe Ploter posamezniku omogoča, da elektronske knjige v obliki epub zbere na digitalnih policah aplikacije.

Stremio Predvajalnik Stremio na enem mestu zbere ponudbo različnih pretočnih storitev in jo na željo uporabnika tudi predvaja.

Flora Programska enciklopedija Flora bo tudi najbolj nerodnim skrbnikom rastlin omogočila uspešno sobivanje z njimi.

OYE Wellness Duhovno zdravje je iz dneva v dan pomembnejše. Zanj ob pomoči umetne inteligence skrbi aplikacija OYE Wellness.

MySoundtrack! MySoundtrack je odlična aplikacija, ki poskrbi za filmske trenutke v sicer vsakdanjem življenju in predvaja glasbo glede na določeno lokacijo.

DanceFitme Zabavno hujšanje zveni kot absurd, a program DanceFtime ga želi uresničiti s plesnimi rutinami za vsak okus.

NBA Prenovljena uradna aplikacija ameriške profesionalne košarkarske lige je kot nalašč za spremljanje vragolij slovenskega čudežnega dečka z imenom Luka.

Notes, Notebook, Note-taking Nova mobilna beležnica se od tekmic razlikuje po bogatih organizacijskih zmožnosti ter sposobnosti prilagajanja uporabniku.

Reduce video mb size Sodobni telefoni imajo zmogljive kamere, ki producirajo zajetne datoteke. Zmanjšamo jih s programom Reduce video mb size.

Fortune City Resna aplikacija za upravljanje osebnih financ je preoblečena v igro, v kateri v vlogi župana skrbimo za svoje mesto.

Otternal Life Otternal Life je še ena na prvi pogled manj resna aplikacija, ki z likom vidre skrbi za zabavnejše učenje zdravih navad.

Answer It! Ljubitelji kvizov bodo navdušeni nad novo pridobitvijo z bogato izbiro različnih kategorij in vedno svežimi vprašanji.

Infinite Flight Simulator Samooklicana najboljša mobilna simulacija letenja na svetu se udinja tako začetnikom kot izkušenim (sobnim) pilotom.

Neko Golf Mobilna različica golfa se z anime junaki zgleduje po klasiki Mario Golf z Nintendovih igralnih konzol.

The Baby In Yellow Malce strašljiva, miselna igra The Baby In Yellow je kot nalašč za krajšanje dolgih zimskih večerov.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji