Objavljeno: 30.8.2022 | Avtor: Boris Šavc | Monitor September 2022

Naš izbor na Androidu

FKeyboard Alternativna programska tipkovnica se od tekmecev loči po mehurčkastih animacijah, ki se prikažejo ob izbiranju črk, številk in znakov.

Micro Gesture 12 gest, ki jih ponuja program Micro Gesture ob pomoči vgrajenega žiroskopa, odpre nov svet uporabniške izkušnje s telefonom.

Notification Shortcuts Osrednji zaslon s sporočili na telefonu z operacijskim sistemom Android je uporaben za marsikaj, med drugim za bližnjice do najljubših programov.

Pinned Shortcuts Drug pristop z bližnjicami do najljubših programov ponuja aplikacija Pinned Shortcuts, ki jih združi oziroma pripne na eno ikono izbranega zaslona.

Qlate Kalkulator z možnostjo ustvarjanja zapiskov je kot nalašč za uporabo v šoli, na fakulteti ali pri kateremkoli drugem študiju.

Pluma RSS Reader Bralnik novic RSS se ponaša s pristopom stare šole ter z zmožnostmi iskanja po ključnih besedah, kasnejšega branja ter povezovanja s priljubljenimi sorodnimi storitvami.

Woice Woice je mobilni pripomoček za glasovno sporočanje, ki je prvenstveno namenjen uporabi v poslovne namene.

Health Connect Googlova novost pod eno streho združi podatke drugih programskih izdelkov v zvezi z zdravjem, s športom in z dobrim počutjem.

Counter Svež pripomoček za štetje najrazličnejših stvari ima gumb plus, minus in reset. Skratka vse, kar od njega pričakujemo.

Drinkable Minili so časi, ko smo na zabavah (za odrasle) stregli le pivo in vino. Za dober nabor koktajlov poskrbi aplikacija Drinkable.

GoneMAD Plačljiv glasbeni predvajalnik s preizkusno različico brez vsakih obveznosti je lep primerek preprostega mobilnega pripomočka brez skrite agende.

Jump Rope Training App Skakanje s kolebnico je odlična vadba, ki nam jo z več kot 100 vajami približa trening z aplikacijo Jump Rope Training App.

Linktree Linktree je aplikacija, ki ustvarjalcem digitalnih vsebin pomaga pri izdelavi njihovih predstavitev.

Geneva Neposredno sporočanje na način programa Geneva je z odgovori, omembami in reakcijami urejeno po vzoru priljubljenih družabnih omrežij.

Genda Genda je koledar, ki omogoča načrtovanje dogodkov v realnem času med uporabniki različnih programskih platform.

Pixstory Pixstory je družabna platforma, ki prisega na točnost in preverjenost v sliki in besedi objavljenih zgodb.

Warhammer 40.000: Tacticus Igre serije Warhammer se na mobilnih telefonih niso proslavile, a Tacticus je na srečo izjema, ki s potezno taktiko potrjuje pravilo.

Card Crawl Adventure Zmes izvirne igre s kartami Card Crawl in naslova Card Thief ponuja zanimivo dogodivščino z veliko kvartopirske akcije.

Urban Trial Pocket Žepna različica serije Trials nas posadi na sedež divjega motorja, s katerim na urbanem področju izvajamo vratolomne trike.

Before Your Eyes Avantura, ki je za naročnike pretočne storitve Netflix brezplačna, predstavlja zanimivo igralno mehaniko, kjer z mežikanjem uveljavljamo akcije na zaslonu.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji