Objavljeno: 24.12.2019 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Januar 2020

Naš izbor na Androidu

Cometin Cometin je dostojna in hitro rastoča zbirka dodatnih nastavitev za naprave z operacijskim sistemom Android, ki jo slehernik lahko prilagodi lastnemu okusu.

Dark Mode Dark Mode je preprosta aplikacija, ki na napravah brez možnosti nočnega načina dela omogoči delo na zatemnjenem ozadju.

Tile Shortcuts Aplikacija Tile Shortcuts nadgradi prilagajanje hitrih gumbov na telefonu z Androidom, a hkrati obdrži sistemske ikone in nazive.

PostBox Googlov programski pripomoček PostBox omogoča, da prihajajoča obvestila preložimo na kasnejši čas.

Morph Z aplikacijo Morph na telefonu nameščene programe razdelimo v sklope, ki nam bodo na voljo v točno določenem delu dneva ali na posamezni lokaciji.

Paper Phone Paper Phone je zanimiv Googlov poskus, ki nas zdravi odvisnosti od pametne naprave z vsebino, natisnjeno s telefona.

Breaker Breaker je nova aplikacija za poslušanje podkastov, ki se ponaša z učinkovitostjo in s preprosto rabo.

Playlistmania Deljenje predvajalnih seznamov z najrazličnejših glasbenih storitev je najlažje s programom Playlistmania.

Milkshake Pripomoček za izdelovanje mobilnih predstavitev Milkshake je namenjen uporabnikom družabnega omrežja Instagram z željo po večji prepoznavnosti.

EdLock Zanimiva aplikacija EdLock staršem omogoča, da na telefonu nameščene aplikacije zaklenejo tako, da jih otrok odklene z odgovori na poučna vprašanja.

Nude Skrivanje video posnetkov in občutljivih fotografij omogoča tudi programski pripomoček Nude – Auto Hide Private Photos & Videos.

Quit Vaping Zasvojenci, ki so ob inhaliranju pare prenehali kaditi, se s programom Quit Vaping lahko odvadijo tudi nove razvade.

Microsoft Learn Chinese Microsoft predstavlja program, ki uporabnike ob pomoči umetne inteligence uči kitajskega jezika.

Chat4All Translate App Chat4All je mobilni prevajalnik, ki igričarjem omogoča, da se med igranjem iger sporazumevajo z drugimi igralci, četudi ne govorijo njihovega jezika.

1Gallery Aplikacija 1Gallery je digitalna galerija fotografij in video posnetkov, ki jih po želji skrijemo in zavarujemo s številčnim ključem, z narisanim vzorcem ali s prstnim odtisom.

WeFlip WeFlip je Googlova aplikacija ali igra, s katero se s prijatelji preizkusijo v izzivu, kdo zdrži dlje brez uporabe telefona.

Judge Dredd: Crime Files RPG-igra s priljubljenim stripovskim junakom v glavni vlogi ponuja odličen potezni boj ter zbiranje opreme, s katero maščevalca pripravimo na izzive, ki ga čakajo na poti.

Om Nom: Merge Simpatično bitje iz uspešnice Cut the Rope se vrača v naslovu igre vlog, v katerem s konzumiranjem sadja večamo vojsko prijateljskih pošasti.

Hexicon Strateška igra Hexicon preveri obseg igralčevega besedišča v boju z drugimi navdušenci nad črkami.

Happy Hockey! Veseli hokej je ravno pravšnja igra za mrzel zimski čas, ogreje nas s streljanjem paka na izmikajoči se gol.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji