Objavljeno: 26.11.2019 | Avtor: Boris Šavc | Monitor December 2019

Naš izbor na Androidu

Zone Launcher Zaganjalnik Zone Launcher ne nadomesti privzete izbire, temveč teče nad njo ter zagotavlja dostop do izbranih programov zgolj s potegom prsta po zaslonu.

UbikiTouch UbikiTouch je zmogljiva aplikacija neštetih zmožnosti, ki se za strmo učno krivuljo odkupi z lažjim upravljanjem telefona.

FV File Explorer Raziskovalec FV File Explorer je namenjen izključno upravljanju datotek na telefonu, zato za delovanje ne potrebuje toliko pravic kot tekmeci.

FilesGo Drugi upravitelj datotek na tokratnem seznamu poleg običajnih nalog raziskovalca čisti pomnilnik ter išče nepotrebne datoteke in pozabljene aplikacije.

Wallhub Wallhub je nova zbirka kakovostnih ozadij visoke ločljivosti in privlačnih motivov, razvrščenih v smiselne kategorije.

Desert Island Aplikacija Desert Island, ki je del Googlovega projekta Digital Wellbeing Experiment, nas od telefona odvaja s prostovoljnim omejevanjem aplikacij.

Privacy Browser Privacy Browser zavaruje spletno pohajkovanje posameznika pred nepovabljenimi očmi ločeno od običajnega brskanja po spletu.

Cam Scanning Digitalni optični bralnik Cam Scanning je najboljša brezplačna aplikacija za skeniranje dokumentov na poti.

Boom Za boljši zvok izbranega telefona z operacijskim sistemom Android poskrbi priročna aplikacija Boom, ki med drugim podpira tudi simulacijo prostorskega zvoka 3D.

Muviz Edge Programski pripomoček Muviz Edge, ki podpira večino predvajalnikov s tržnice Play, predvajano glasbo pretvori v igro barv na robovih zaslona.

Playpost Playpost je zanimiva aplikacija, ki nam z enim izmed 240 glasov najdene spletne članke prebere na glas.

Professional Resume Builder Priročno mobilno orodje za izdelavo življenjepisov ob prijavi na prosto delovno mesto prej ali slej koristi sleherniku.

Feeleat Feeleat je digitalni dnevnik vnosa hrane, ki uporabniku z nasveti pomaga opustiti slabe prehranjevalne navade.

Guitar Tuner Pro Digitalni oglaševalec brenkal je kljub dodatku Pro v imenu spočetka zastonj, nas pa kasneje res razočara s številnimi nakupi znotraj aplikacije.

I learn Zabaven način učenja francoskega jezika je namenjen odraslim začetnikom, ki novo znanje radi usvajajo skozi igro.

Chiaki Chiaki je odprtokodna rešitev za oddaljeno igranje iger s konzole Playstation 4 na zaslonu izbranega telefona z Androidom.

Storyscape Storyscape je ugank polna avantura za odrasle, v kateri igralčeve odločitve usodno vplivajo na potek in zaključek posameznih zgodb.

NBA Now Mobile Ob odličnih predstavah naših košarkarjev v najmočnejši košarkarski ligi na svetu se prileže športna igra, kjer lahko zaigramo kot eden izmed njih.

The Addams Family – Mystery Mansion Medtem ko se nova generacija gledalcev z najbolj čudno družino na svetu spoznava v kinu, se nadobudni igralci z njenimi člani družijo v spremljajoči igri.

American Dad! Apocalypse Soon Prva mobilna igra priljubljene animirane humoristične serije je RPG, kjer v čevljih Stana rešujemo družino iz krempljev skrivnostnih vesoljcev.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji