Objavljeno: 29.10.2019 | Avtor: Boris Šavc | Monitor November 2019

Naš izbor na Androidu

Volume Control Panel Aplikacija Volume Control Panel zamenja privzeto nadzorno ploščo za upravljanje zvoka s preprostejšim načinom delovanja in z bogatejšo zmožnostjo prilagajanja.

BLOB Live Wallpaper Živo ozadje BLOB omogoča, da nastavimo lastne vzorce, oblike in barve, ki bodo v bodoče krasili pametnjakoviča z zaslonom OLED.

Twobird Novi odjemalec elektronske pošte Twobird se ponaša z bogato bero najrazličnejših zmožnosti, med katerimi je poleg običajnih sporočil mogoče najti še beležke, opomnike in drugo.

Earlynote Sveža aplikacija za neposredno sporočanje omogoča, da sporočila pošiljamo z zakasnitvijo, in nam tako prihrani marsikateri trenutek sramu.

Firefox Preview Nightly Testni spletni brskalnik Firefox Preview Nightly je v osnovi namenjen razvijalcem, a ga lahko uporablja slehernik, ki želi videti prihajajoče zmožnosti Mozillinega izdelka.

Wanna Kicks Obogatena različnost nam priskoči na pomoč na najrazličnejših področjih, s programom Wanna Kicks tudi pri izbiri obutve.

Arrive Digitalni sledilec paketov Arrive lahko povežemo s priljubljenimi poštnimi storitvami in trgovci, med katerimi so Amazon, Wish, eBay, AliExpress, UPS, DHL in drugi.

MindManager Go Podjetje Corel predstavlja mobilno aplikacijo za branje datotek z miselnimi vzorci programa MindManager.

Threads from Instagram Program Threads družabnega omrežja Instagram predstavlja zanimiv koncept, ki zaprtim skupinam ponuja vse zmožnosti matične storitve.

Infinity for Reddit Infinity je svež odjemalec vsebin s spletišča Reddit, ki uporabnikom zagotavlja brskanje brez nepotrebnih motenj ali oglasov.

Glintter Glintter je družabno omrežje za deljenje naslovov, ki vodijo do uporabniku ljubih restavracij, trgovin, muzejev in podobno.

Interact Light play Zabavna aplikacija omogoča, da svetovne znamenitosti osvetlimo z navideznimi lučmi v izbranem barvnem odtenku.

Pocketcoach – Anxiety Helper Uporabniki, ki jih ob stresnih situacijah spreletavajo negativne misli, bodo veseli medicinskega pristopa programa Pockecoach.

Brightmind Brightmind je še ena aplikacija za lajšanje stresa, ki v nasprotju s Pocketcoachem stavi na trening meditacije.

Automaton Pol igra pol resen program Automaton uporabnika na zabaven način nauči osnov različnih programskih tehnik in podlag, vključno s pogonom Unity ter programskim jezikom C.

Brain Out Bolj igralen od učno usmerjenega Automatona je naslov Brain Out, ki z vrsto ugank in drugih zabavnih aktivnosti trenira igralčeve možgane.

Bombr.io Bombr.io je zabavna različica priljubljene igre Bomberman s šestdesetimi različnimi igralnimi liki in z vrsto izboljšav, ki nadgradijo sposobnosti posameznika med igranjem.

Hand Guillotine Hitrost refleksov lahko preverimo z zadnjim naslovom razvijalca iger, ki zasvojijo slehernika. Ketchapp predstavljajo digitalno giljotino Hand Guillotine.

AntVentor AntVentor je predstavitvena različica težko pričakovane trilogije AntRilogy, avanture v povečanem svetu, polnem humorja in zanimivih prigod.

Mario Kart Tour Ljubitelji iger podjetja Nintendo imajo nov razlog za veselje, dolgoletni ljubljenec tega občinstva predstavlja zabavno dirkanje s konzol na telefonih z Androidom.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji