Objavljeno: 27.8.2019 | Avtor: Boris Šavc | Monitor September 2019

Naš izbor na Androidu

Ceri Launcher Ceri Launcher je svež zaganjalnik v razvoju z uporabniškim vmesnikom, ki se naslanja na ogrodje Flutter in pisave operacijskega sistema Ubuntu.

Mnml Launcher Zaganjalnik razvijalca že predstavljenih minimalističnih ozadij Artwalls je namenjen uporabnikom naprav z zasloni AMOLED, ki prisegajo na enostavnost.

Vectorify da home! Pripomoček neobičajnega imena uporabniku omogoča, da iz programu priloženih vektorskih slik izdela ozadje po lastnih željah.

WolPepper WolPepper je zbirka ozadij za pametni telefon z operacijskim sistemom Android, ki uporablja kakovostne fotografije s spletišča UnSplash.

AirDroid Remote Support Sistemski pripomoček razvojnega studia SAND je namenjen oddaljenemu dostopu do namizij drugih telefonov.

Checketry Checketry je upravitelj spletnih prenosov, ki omogoča, da s telefona nadzorujemo datoteke na računalniku PC.

Crono Uporabnikom spletnega brskalnika Chrome je namenjen mobilni program Crono, ki obvestila s telefona preusmeri v okno Googlovega spletnega pripomočka.

Firefox Preview Mozilla razvija hitrejši in varnejši spletni brskalnik, ki ga poganja Gecko View. Preizkusimo ga lahko v testni različici Firefox Preview.

Squarespace Ameriško podjetje, ki se ukvarja s programi za izdelavo spletnih strani in gostovanjem, predstavlja mobilno orodje za uporabo njihovih storitev.

Ruff Urejevalnik besedila Ruff želi pri uporabniku vzbuditi vtis, da piše v običajno, iz papirja narejeno beležnico.

Post-it Post-it je preprost mobilni program, ki na telefonu pričara priročnost in ustrežljivost istoimenskih samolepilnih listkov.

Face Pause Uporaben program Face Pause zaustavi predvajanje video posnetkov na telefonu v trenutku, ko prednja kamera zazna, da jih ne gledamo več.

LUCIDPIX 3D Sveža fotografska aplikacija Lucidpix je namenjena ustvarjanju in deljenju slik s tremi dimenzijami.

Glitch Lab Glitch Lab se od drugih aplikacij za manipulacijo fotografij razlikuje po tekočem delovanju in številčnosti priloženih učinkov.

Kwench Pitje vode je pomembno za naše zdravje. Da bi jo sleherni dan spili dovolj, skrbi mobilna aplikacija Kwench.

Space Weather Reporter Malce drugačna poročevalka vremena ljubiteljem vesolja postreže z dogodki, ki se dogajajo zunaj meja našega planeta.

Long Keith The Sausage Thief Igra dolgega imena in še daljšega stasa je klasika v sodobni preobleki. Gre za vsem igričarjem znano kačo, ki smo jo med drugim igrali na prvih mobilnih telefonih.

Pack Master Pack Master je zabavna miselna igra, ki od igralca zahteva, da različne predmete čim bolj učinkovito spakira v dane kovčke.

OneBit Adventurev Avantura retro videza ponuja odlično izkušnjo iskanja skritih zakladov v računalniško generiranih temnicah.

LEGO Tower Zadnja v seriji Lego iger se zgleduje po priljubljenem naslovu Tiny Tower, kjer sta v ospredju gradnja stolpa in skrb za njegove prebivalce.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji