Objavljeno: 28.5.2019 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Junij 2019

Naš izbor na Androidu

Edge Mask Edge Mask je aplikacija, ki ponuja nekaj alternativnih prikazov opozoril, vključno s posebno prilagoditvijo Samsungovim napravam.

WiFiman Upravitelj brezžičnih omrežij WiFiman preveri bližnje povezave in predlaga najboljšo izbiro v danem trenutku.

Skit Skit je pravi upravitelj na telefonu nameščenih aplikacij, ki sledi pravicam, posodobitvam in drugim zahtevam posameznih programov.

WhatsRemoved+ Priročna aplikacija WhatsRemoved v programu za medsebojno sporočanje WhatsApp povrne pomotoma izbrisana sporočila.

AnyList AnyList je napredni seznam opravil, ki omogoča dodajanje opomb posameznim vnosom ter njihovo urejanje po kategorijah.

Coda Nekdanji člani ekipe podjetja Google se predstavljajo z novim načinom ustvarjanja dokumentov, ki rastejo skupaj s potrebami zadane naloge.

AppsFree Navdušencem nad mobilnimi aplikacijami je namenjen program AppsFree, ki s tržnice Google Play izlušči začasno brezplačne sicer plačljive izdelke.

Disqus Disqus je neuradni mobilni odjemalec istoimenske spletne storitve, ki se ukvarja s komentiranjem blogov.

Creative Pripomoček za ustvarjanje Creative uporabnikom olajša izdelavo ozadij, zvokov zvonjenja, obdelavo fotografij, dodajanje okvirjev in še kaj bi se našlo.

Artwalls Artwalls, naslednik programa AMOLED mnml, je zbirka ozadij, namenjena uporabnikom pametnih telefonov z izrazito umetniško žilico.

Aicut Urejevalnik fotografij ob pomoči umetne inteligence poskrbi, da lahko motivu prilepimo dva različna filtra, enega za ozadje in enega za osrednji objekt na sliki.

WeNote Pregleda novih programov brez sveže beležnice skorajda ni in tokrat barve tovrstnih programov zastopa Googlovemu Keepu podobna WeNote.

Wallpaper Changer for Reddit Upravitelj ozadij Wallpaper Changer osveži ekran pametnega telefona vsakič, ko se spremeni vsebina na spletišču Reddit.

Grow Grow je program za spremljanje vsakodnevnih opravil in navad. Na posamezne naloge uporabnika redno opozarja in grafično nagradi redno izvajanje.

Cosmic JUJU Cosmic JUJU je mobilno središče za uporabnike, ki iščejo varno zavetje razumevajoče skupnosti brez predsodkov, da si na poljuben način olajšajo dušo.

Montessori Preschool Poučna aplikacija, ki je v osnovi namenjena predšolskim otrokom, ponuja številne aktivnosti, skozi katere nadobudni uporabniki spoznavajo svet barv, črk, števil, rim in še česa.

Rumble Stars Football Rumble Stars Football je nogometna igra, prepletena z akcijo, kjer imajo liki različne moči in je zmaga odvisna predvsem od tovrstne opremljenosti ekipe.

SEGA Pocket Club Manager Po zaključku nogometne sezone ni lepšega kot ustanoviti svoj klub in ga v igri z elementi RPG popeljati z dna do vrha.

Metal Slug Infinity: Idle Role Playing Game Starosta akcijskih iger se predstavlja z novim naslovom igranja vlog ter s številnimi znanimi liki v ospredju.

Hamsterdam Hamsterdam je nova igra razvijalcev priljubljenega naslova Guns of Icarus z igralno mehaniko na osnovi ritmičnega dotikanja zaslona.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji