Objavljeno: 30.10.2018 | Avtor: Boris Šavc | Monitor November 2018

Naš izbor na Androidu

Hyperion launcher Hyperion launcher je zaganjalnik lahke kategorije, ima uporabniški vmesnik, ki se zgleduje po originalnem Androidu in ponuja obilo prilagodljivih zmožnosti.

Tor Browser for Android (Alpha) Najboljši brskalnik za varovanje zasebnosti med pohajkovanjem po spletu se predstavlja z uradno različico programa za naprave z Androidom.

Sharp Clean Počasen telefon z občasnimi prekinitvami delovanja je potreben temeljitega čiščenja, za to poskrbi program Sharp Clean.

Power Flashlight-The brightest & Powerful torch Samooklicana najsvetlejša programska svetilka z enim dotikom vselej priskoči na pomoč v temnem trenutku dneva.

Microsoft Stream Microsoftov program Stream je nujen pripomoček v poslovnih okoljih s potrebo po video vsebinah in komunikaciji.

Hire (Unreleased) Googlova nova aplikacija Hire je namenjena manjšim in srednje velikim podjetjem, ki iščejo nove talente.

Feedly Lab (Unreleased) Priljubljena aplikacija za branje najrazličnejših spletnih virov se predstavlja v svoji drugi inkarnaciji z imenom Feedly Lab.

Heimdall Parental Control Heimdall Parental Control je nova aplikacija za starše, ki omogoča boljši nadzor nad otroki s pametnim telefonom.

Keepsafe Unlisted - Second Phone Number Unlisted je zanimiv programski pripomoček, ki nam omogoči rabo druge telefonske številke, kadar lastne najraje ne bi razkrili.

Overdrop - Animated Weather & Widgets (Unreleased) Lebdeči pripomočki z vremenskimi napovedmi so pogosti kot zastoji na slovenskih avtocestah, a le redko vidimo svežino, ki jo ponuja Overdrop.

4K Superheroes Wallpapers - Live Wallpaper Changer Superheroji so priljubljeni kot še nikoli, zato bo zbirka živih ozadij z njimi popestrila zaslon slehernega ljubitelja bitij s supermočmi.

Tapete Tapete je skromna zbirka izvirnih in čudovitih ozadij, razvrščenih po jasno ločenih kategorijah, ki so na voljo popolnoma brezplačno in brez oglasov.

Connectpaper (Unreleased) Lepa ozadja telefona z Androidom kar kličejo po tem, da bi jih delili s prijatelji in družino, pri čemer nam pomaga aplikacija Connectpaper.

WaveEditor for Android Audio Recorder & Editor WaveEditor je sposoben snemalnik in urejevalnik zvoka, ki poleg običajnih zmožnosti ponuja tudi vrsto naprednejših zvočnih operacij.

Music Player - Audio Player & 10 Bands Equalizer Glasbeni predvajalnik z dolgim imenom ponuja vrsto nastavitev, ki prilagodijo izkušnjo slehernemu ušesu.

SW True-Fi Beta SW True-Fi Beta je predvajalnik glasbe z odličnim prilagajanjem zvoka, ki med drugim omogoča ustrezno nastavitev glede na leta in spol uporabnika.

Bubble Pop Preprosta, zabavna in nalezljiva igra pokanja barvnih balonov Bubble Pop predstavlja večji izziv, kot je videti sprva.

MHST The Adventure Begins Priljubljena igra s konzole Nintendo 3DS Monter Hunter Stories je našla pot v pametne telefone. Ker ima zasoljeno ceno (22 EUR), jo je priporočljivo najprej preizkusiti z brezplačnim poglavjem The Adventure Begins.

PAC-MAN Dobra stara klasika se na telefonih z operacijskim sistemom Android predstavlja v vsem sijaju.

Sonic The Hedgehog 4 Episode II Znani obrazi klasičnih iger (npr. Sonic) dokazujejo, da so pametni telefoni postali prava igričarska naprava.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji