Objavljeno: 29.5.2018 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Junij 2018

Naš izbor na Androidu

Navigation Gestures Navigation Gestures omogoča preprosto upravljanje gest, ki jih uporabljajo tudi lastniki telefonov in so privzeto brez možnosti dotika.

Intra (Unreleased) Aplikacija Intra je sicer še v zgodnji razvojni fazi, a že danes zagotavlja učinkovito šifriranje poizvedb DNS in učinkovito varuje našo zasebnost.

Mopria Scan (Unreleased) Mopria Scan je inovativna rešitev za tiskanje z mobilnih naprav prek brezžičnega omrežja, ki pod eno streho združi tiskalnike različnih znamk.

Siempo - The Phone for Humans Aplikacija Siempo želi uporabo telefona prijazneje približati ljudem z združevanjem obvestil, mirnejšim tonom in vrsto drugih prijemov.

4K Wallpapers - Ultra HD Backgrounds Uporabniki telefonov z zasloni, ki omogočajo prikaz visoke ločljivosti, bodo najbolj veseli zbirke ozadij 4K Wallpapers.

AirMirror: Remote control devices Priljubljena zmožnost programa AirDroid je dobila samostojno aplikacijo AirMirror, s katero se na daljavo povezujemo in nadziramo druge naprave z Androidom.

Google Tasks: Any Task, Any Goal. Get Things Done Googlova aplikacija za beleženje opravil med drugim omogoča vnos nalog neposredno iz poštnega odjemalca Gmail.

weMessage Lastniki Applovih računalnikov Mac lahko s programoma weMessage na telefon z Androidom prejemajo sporočila jabolčne storitve iMessage.

Supportiv – Precision peer support (Unreleased) Supportiv je program, ki s pogovorom in nasveti ponudi podporo ob psiholoških težavah in stiskah posameznika.

Grasshopper: Learn to Code for Free Grasshopper je odličen učni pripomoček za začetnike v svetu programiranja, ki posameznika z igro vodi do prve prave JavaScript kode.

Sojourn (Unreleased) Sojourn je digitalni dnevnik, ki shranjenih zapiskov in misli ne deli s svetom, saj program ni povezan v splet.

Driving Detective Driving Detective je program, ki zmožnost telefona Pixel 2, da telefon utiša, ko zazna vožnjo z avtom, omogoči tudi drugim napravam z operacijskim sistemom Android.

Glitch Video Effect & Trippy Effects Editor Popolnost ni lepa, tega se zaveda urejevalnik fotografij Glitch, ki išče privlačnost z dodajanjem anomalij.

Trendy - What's Trending Today Vsem primanjkuje časa, zato pride še kako prav program Trendy, ki novice filtrira namesto njega.

Base Calculator&Converter Base Calculator&Converter je preprost žepni računalnik, ki podpira različne številske sisteme.

Steam Link (BETA) Igranje iger z računalnika na poljubni mobilni napravi z operacijskim sistemom Android je v polnem zamahu, noriji se s programom Steam Link pridružuje tudi najbolj priljubljena igričarska platforma PC.

Beast Brawlers - PvP Arena Nagrajena igra festivala Google Play Indie Games Festival navduši s spletnim bojevanjem raznolikih fantazijskih bitij.

Shatterbrain - Physics Puzzles Možganska telovadba je zdrava, zato je priporočljivo vsakodnevno risanje črt in razbijanje krogel v igri Shatterbrain.

PAKO 2 Igranje žandarjev in kriminalcev že dolgo ni bilo tako zabavno kot v igri pobega PAKO 2.

Mr Gun Razvijalska hiša Ketchapp zagotavlja reden dotok kakovostnih naslovov in Gospod Pištola,

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji