Naš izbor na Androidu

Objavljeno: 29.5.2018 | Avtor: Boris Šavc | Kategorija: Mobilno | Revija: Junij 2018

Navigation Gestures Navigation Gestures omogoča preprosto upravljanje gest, ki jih uporabljajo tudi lastniki telefonov in so privzeto brez možnosti dotika.

Intra (Unreleased) Aplikacija Intra je sicer še v zgodnji razvojni fazi, a že danes zagotavlja učinkovito šifriranje poizvedb DNS in učinkovito varuje našo zasebnost.

Mopria Scan (Unreleased) Mopria Scan je inovativna rešitev za tiskanje z mobilnih naprav prek brezžičnega omrežja, ki pod eno streho združi tiskalnike različnih znamk.

Siempo - The Phone for Humans Aplikacija Siempo želi uporabo telefona prijazneje približati ljudem z združevanjem obvestil, mirnejšim tonom in vrsto drugih prijemov.

4K Wallpapers - Ultra HD Backgrounds Uporabniki telefonov z zasloni, ki omogočajo prikaz visoke ločljivosti, bodo najbolj veseli zbirke ozadij 4K Wallpapers.

AirMirror: Remote control devices Priljubljena zmožnost programa AirDroid je dobila samostojno aplikacijo AirMirror, s katero se na daljavo povezujemo in nadziramo druge naprave z Androidom.

Google Tasks: Any Task, Any Goal. Get Things Done Googlova aplikacija za beleženje opravil med drugim omogoča vnos nalog neposredno iz poštnega odjemalca Gmail.

weMessage Lastniki Applovih računalnikov Mac lahko s programoma weMessage na telefon z Androidom prejemajo sporočila jabolčne storitve iMessage.

Supportiv – Precision peer support (Unreleased) Supportiv je program, ki s pogovorom in nasveti ponudi podporo ob psiholoških težavah in stiskah posameznika.

Grasshopper: Learn to Code for Free Grasshopper je odličen učni pripomoček za začetnike v svetu programiranja, ki posameznika z igro vodi do prve prave JavaScript kode.

Sojourn (Unreleased) Sojourn je digitalni dnevnik, ki shranjenih zapiskov in misli ne deli s svetom, saj program ni povezan v splet.

Driving Detective Driving Detective je program, ki zmožnost telefona Pixel 2, da telefon utiša, ko zazna vožnjo z avtom, omogoči tudi drugim napravam z operacijskim sistemom Android.

Glitch Video Effect & Trippy Effects Editor Popolnost ni lepa, tega se zaveda urejevalnik fotografij Glitch, ki išče privlačnost z dodajanjem anomalij.

Trendy - What's Trending Today Vsem primanjkuje časa, zato pride še kako prav program Trendy, ki novice filtrira namesto njega.

Base Calculator&Converter Base Calculator&Converter je preprost žepni računalnik, ki podpira različne številske sisteme.

Steam Link (BETA) Igranje iger z računalnika na poljubni mobilni napravi z operacijskim sistemom Android je v polnem zamahu, noriji se s programom Steam Link pridružuje tudi najbolj priljubljena igričarska platforma PC.

Beast Brawlers - PvP Arena Nagrajena igra festivala Google Play Indie Games Festival navduši s spletnim bojevanjem raznolikih fantazijskih bitij.

Shatterbrain - Physics Puzzles Možganska telovadba je zdrava, zato je priporočljivo vsakodnevno risanje črt in razbijanje krogel v igri Shatterbrain.

PAKO 2 Igranje žandarjev in kriminalcev že dolgo ni bilo tako zabavno kot v igri pobega PAKO 2.

Mr Gun Razvijalska hiša Ketchapp zagotavlja reden dotok kakovostnih naslovov in Gospod Pištola,

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki