Objavljeno: 27.3.2018 | Avtor: Boris Šavc | Monitor April 2018

Naš izbor na Androidu

Edge Action – S8 Edge Launcher, Sidebar, Contact. Aplikacija Edge Action sleherni telefon opremi z aktivnimi robovi zaslona po zgledu Samsungovih telefonov Galaxy.

Ringtone maker & Music Editor. Ringtone maker & Music Editor je mobilni program z odličnim uporabniškim vmesnikom, ki nam pomaga ustvarjati lastna zvonjenja.

Photos Companion, a Microsoft Garage project. Microsoftov fotografski pripomoček Photos Companion je namenjen prenašanju slik iz telefona v računalnik PC. Vlogo posrednika v Windows 10 igra namizna aplikacija Photos.

U Scanner – Free Mobile Photo to PDF Scanner. Aplikacija U Scanner je priročno orodje za digitalizacijo obiskanih predstavitev, predavanj, obsežnih zapiskov in drugih nosilcev pomembnega znanja.

Beacon (Beta). Mobilna aplikacija Beacon popotnikom omogoča, da z malo truda ali popolnoma samodejno sporočijo trenutno lokacijo najbližjim.

Otter Voice Meeting Notes (Beta). Digitalna beležnica Otter je z naprednimi sodelovalnimi zmožnostmi, med katerimi ne manjka niti glasovno snemanje, namenjena predvsem uporabi na poslovnih sestankih.

Lingvist: learn a language – fast(Beta). Lingvist je program za učenje tujih jezikov, ki učno metodo med uporabo prilagaja vsakemu uporabniku posebej.

Moovit: Bus, Rail, Tube, Maps(Beta). Moovit je najboljša aplikacija za iskanje javnega prevoza v večjih mestih po svetu, katere zbirka se nenehno povečuje. V Sloveniji sta trenutno podprta Ljubljana in Koper.

RideTrack. RideTrack je nepogrešljiva aplikacija za vse, ki na vožnjo občasno vzamejo plačljive sopotnike. Program natančno sledi stroškom in morebitnemu zaslužku.

Lift Storage. Lift Storage je zadnja v vrsti telovadnih aplikacij, ki nam bo pomagala do poletja shujšati z beleženjem napredka na orodjih v lokalnem fitnesu.

Stories – Timeline Diary/Journal, Mood Tracker (Unreleased). Aplikacija Stories, ki se zgleduje po družabnem omrežju Twitter, nam omogoča pisanje dnevnika in sledenje preteklemu razpoloženju.

Journey – Diary, Journal(Beta). Journey je še ena simulacija dnevnika, ki življenjske zapise na našo željo zaklene pred nepravimi očmi ali pa jih prosto deli z bolj priljubljenimi družabnimi storitvami.

Rave – Videos with Friends (Beta). Družabna aplikacija Rave nam olajša deljenje zanimivih (predvsem video) vsebin, ki si jih poslej lahko ogledamo skupaj z oddaljenimi prijatelji.

vimage (Unreleased). Vimage je naziv nove aplikacije, ki sicer običajnim fotografijam na označeni del vdihne življenje (beri: doda gibanje).

D&D Beyond (Beta). Program D&D Beyond je digitalni pripomoček, namenjen igralcem namizne igre domišljijskih vlog Dungeons and Dragons.

Elevate – Brain Training Games. Velika posodobitev urjenja možganov Elevate uporabnikom prinaša sveže oreščke, ki jih deli na začetniške in zahtevnejše, primerne za veterane z obiljem sivih celic.

The Sims Mobile. Mobilna različica nadvse priljubljene igre The Sims 4, v kateri igralec upravlja življenja navideznih ljudi, znano zabavo uspešno prenese tudi na manjši zaslon.

Read Only Memories: Type-M. Read Only Memories je avantura stare šole, ki se dogaja v kibernetičnem svetu daljne prihodnosti.

Star Shooters: Galaxy Dash(Unreleased). Nalezljiva strelska igra Star Shooters navduši predvsem s preprosto igralno mehaniko in očarljivimi junaki.

HeliHopper. Med poplavo zahtevnejših iger, ki jih je tudi na telefonu iz dneva v dan več, si včasih zaželimo preprostega užitka, kakršnega ponuja pilotiranje helikopterja v igri HeliHopper.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji