Objavljeno: 25.9.2018 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor Oktober 2018

Najboljše za iOS

TimeTag Enostavna aplikacija, s katero enostavno beležimo čas, ki ga porabimo za različna opravila čez dan.

PDFThinker Zmogljiva aplikacija za izdelavo in obdelavo dokumentov PDF, omogoča tudi pretvorbo fotografij v PDF.

Microsoft Edge Microsoftov brskalnik je privzeta izbira v Windows 10, na voljo je tudi za iOS, podpira tudi sinhronizacijo z namizno različico.

WhatsIt Zmogljivi program, ki ponuja prevajanje tujih jezikov ob pomoči kamere, vključuje tudi prepoznavo in prevajanje predmetov.

Splitwise Program Splitwise je namenjen razdeljevanju stroškov, denimo pri skupnem potovanju ali v skupnem gospodinjstvu.

Adobe Lightroom CC Eden najzmogljivejših programov za urejanje fotografij na iOS, ponuja tudi povezavo s spletnim Creative Cloud.

Pic Collage Enostavna aplikacija za sestavljanje fotografij v kolaže, dodajamo lahko tudi nalepke, besedila in animirane GIFe.

Phanced Še ena aplikacija za kreativne, v njej lahko izdelujemo lastne animirane slike za ozadje telefona ali ohranjevalnike zaslona.

Record it! Apple je pred časom v iOS dodal možnost snemanja zaslona, Record it! nam to olajša, vsebuje pa tudi urejevalnik posnetega videa.

Stop Motion Studio Enostaven program, ki nam ob pomoči kamere omogoča izdelavo t. i. Stop motion posnetkov oziroma animacij.

Leo AR Camera Aplikacija, s katero lahko v fotografije in videe vnesemo objekte 3D oziroma dodatke obogatene resničnosti (AR).

FishCure Prikupna aplikacija, ki pomaga premagati odvisnost od telefona, saj nas z nagradami, ki jih najde naša ribica, prepričuje, da pustimo telefon za določen čas pri miru.

RunGo Program, namenjen vsem, ki se ukvarjajo s tekom, ponuja glasovno navigacijo in tudi podporo uri Apple Watch.

Standland Še ena aplikacija, ki nas prek igre motivira, da naredimo kaj zase, tokrat nas spodbuja, da redno vstajamo in naredimo vsaj nekaj korakov.

Slovenski vrhovi Aplikacija domačega avtorja, ki glede na lokacijo prikaže, kateri vrhovi so okoli nas.

Measure Uporaba izboljšane resničnosti AR (Augmented Reality) je zelo koristna tudi z aplikacijo Measure, z njo lahko merimo predmete ob pomoči kamere.

Bark Aplikacija, ki želi postati družabno omrežje za pse in njihove lastnike. Znane pse oziroma njihove lastnike lahko spremljamo tudi na zemljevidu.

3DMark Sling Shot 3DMark je izredno priljubljen program za merjenje zmogljivosti računalnikov, sploh grafičnih , na voljo je tudi za mobilne naprave.

Polytopia Izredno nalezljiva igra grajenja preproste civilizacije. V njej se moramo razširiti, raziskovati nove tehnologije in se tudi spopasti s sosedi.

Bit City Še ena graditeljska igra, tokrat za preprosto grajenje mesta, kjer začnemo z mestecem in ga tudi ob pomoči odklepanja zgradb povečamo v pravo metropolo.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji