Objavljeno: 28.1.2020 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Februar 2020

Najboljše za Android

Ring Master Programski pripomoček Ring Master nadzoruje zvonjenje ob dohodnem klicu, katerega glasnost lahko med drugim nastavimo tako, da počasi narašča.

Draeneg Ob povečanem številu kibernetskih napadov v zadnjem letu je aplikacija za pregled omrežja in zaščite aplikacij dobrodošla stvar za slehernega, varnostno osveščenega uporabnika Androida.

4D Wallpaper 2020 Novo leto je najbolje začeti z novim telefonom. Če zanj nimamo denarja, starega opremimo s kakovostnimi ozadji v ločljivosti 4K.

Vyke Če potrebujemo dodatno (predplačniško) telefonsko številko, nam do nje brez kartice SIM pomaga program Vyke.

PDF Reader Pro PDF Reader Pro je zmogljiv elektronski bralnik, ki samodejno poišče datoteke PDF na telefonu in jih posreduje za branje.

Planes Live Svež radarski programski pripomoček namesto nas sledi vsem letalskim poletom v bližini in na bolj oddaljenih lokacijah.

iStaging Program iStaging z obogateno in navidezno resničnostjo priskoči na pomoč pri opremljanju doma.

Clean Home + Aplikacija Clean Home + poveže pametne Philipsove sesalce, vlažilce in čistilce zraka v napreden sistem pametnega doma.

Microsoft Maths Solver Microsoftov program za reševanje matematičnih problemov poleg rešitve razkrije tudi postopek, kako priti do nje.

Press Digitalna beležnica s prijetnim nočnim načinom dela in z upoštevanjem pravil jezika Markdown je namenjena izdelavi hitrih zapiskov brez razmišljanja o oblikovanju.

DailyArt Umetniška zbirka, ki premore več kot 2.000 kakovostnih del, vsako jutro postreže z novo umetnino in zanimivostmi o njej.

Dysh Dysh je program za izmenjavo fotografij hrane, skladen s sodobnim motom – če nisi slikal, nisi jedel.

Biugo Družabna omrežja so polna kratkih in zabavnih video posnetkov, katerih kakovost precej niha. Izboljšamo jo s programom Biugo.

Fancy camera Fotografska aplikacija Fancy camera je bogato opremljena s predhodno nastavljenimi filtri za izdelavo boljših selfijev.

Draw My Story Ker slika pove več kot tisoč besed, nam program Draw My Story pomaga komunicirati s preprostimi animiranimi risbami.

Manga Geek Manga Geek so mokre sanje slehernega ljubitelja japonskih stripov, v katerih se ponuja več kot 40.000 naslovov v različnih jezikih.

Johnny Trigger Akcijska igra po vzoru filmov o tajnem agentu Bondu je preprosta za igranje, a hkrati zahtevna za obvladovanje.

Ylands Ylands je inovativna igralna izkušnja, ki se ob vsakem zagonu spremeni, tako da nikoli ne veš, ali boš igral akcijski naslov ali RPG.

Bouncing Buddies Da ne bo nekdaj priljubljeno neskončno tekanje v igrah izumrlo, poskrbi najnovejši naslov te zvrsti.

Troll Patrol Zabavna igra Troll Patrol, med razvojem znana Den of Defiance, znani recept treh v vrsto začini z igranjem vlog.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji