Objavljeno: 24.9.2019 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Oktober 2019

Najboljše za Android

Flip DND Flip DND je odličen programski pripomoček, ki samodejno vklopi način brez motenj Do Not Disturb, ko je telefon položen na mizo s hrbtom navzgor.

GCA Launcher Bateriji prijazen zaganjalnik, ki je znan tudi pod imenom Symphlyx, je odlična izbira za strojno šibkejše naprave z operacijskim sistemom Android.

Cleaner Lite Aplikacija podjetja Xiaomi pomaga tudi uporabnikom drugih telefonov z Androidom, da sprostijo pomnilnik naprave ter pridobijo nekaj dragocenega prostora za shranjevanje podatkov.

Solid Explorer File Manager Solid Explorer je zmogljiv upravitelj datotek s podporo priljubljenim oblačnim storitvam, stiskanjem podatkov ter z zaščito z gesli.

Clipboard Manager Upravitelj izrezkov besedil Clipboard Manager je v prvi vrsti namenjen uporabnikom, ki veliko dela postorijo kar na telefonu.

Crisper Crisper je najnovejša aplikacija, ki izbrani telefon opremi z vrsto kakovostnih in hkrati pomirjujočih ozadij za ljubitelje estetike.

Vivaldi Browser Beta Mobilna verzija spletnega brskalnika, ki so ga razvili nekdanji sodelavci norveške Opere, se ponaša s prilagodljivostjo in številnimi naprednimi zmožnostmi.

IRL – Social Calendar IRL je digitalni koledar s samostojnim pripomočkom za neposredno sporočanje, ki na svojevrsten način poveže družino, prijatelje in znance.

FamiSafe FamiSafe je program, ki staršem omogoča sledenje otrokovemu gibanju, uporabi telefona, omejevanje aplikacij ter filtriranje spletnega prometa.

S'moresUp Aplikacija za beleženje opravil pomaga staršem vzgojiti odgovornega, neodvisnega, zavednega in samostojnega otroka.

Überliste Nov programski pripomoček za izdelavo nakupovalnih seznamov med drugim omogoča deljenje vsebine z drugimi družinskimi člani ali s prijatelji.

Expenses: Simple Tracker Počasi prihaja tisti čas v letu, ko bo denarnica hvaležna za programski pripomoček, ki ji bo pomagal v boju proti (pre)veliki zapravljivosti lastnika.

Music Zen Zbirka pomirjujočih zvočnih posnetkov Music Zen s profesionalnim pristopom zagotovi takojšnje zmanjšanje stresa.

Metronome Pro Metronome Pro je profesionalni digitalni metronom, ki poleg natančnega določanja hitrosti igranja glasbil ponuja tudi nekaj ritmičnih iger.

Appy Weather Stari znanec s telefonov Windows Phone navdušuje uporabnike Androida s podobo ter z učinkovitim uporabniškim vmesnikom.

Codecademy Go Akademija Codecademy Go predstavlja izvrstno izhodiščno točko za vse nadobudne programerje prihodnosti.

Total Party Kill Total Party Kill je miselna igra z elementi igranja vlog, ki bo navdušila predvsem ljubitelje črnega humorja.

Gears POP! Težko pričakovana večigralska igra združi ljubitelje strelskega prvaka Gears of War ter zbiralce figuric Funko POP.

Captain We Have а Problem Captain We Have a Problem je znanstvenofantastična igra, polna humorja, ironije ter presenečenj, ki čakajo igralca na vsakem njegovem koraku.

Grimvalor Uspešnica z Applovih naprav se z zloščeno akcijsko izkušnjo igranja vlog po letu čakanja predstavlja tudi igralcem z Androidi.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji