Objavljeno: 26.6.2019 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Julij-avgust 2019

Najboljše za Android

Split Screen Launcher Split Screen Launcher je aplikacija, ki na namizju ustvari bližnjico do programov, da se samodejno zaženejo v načinu deljenega zaslona.

Applock Digitalni trezor Applock zavaruje na telefonu nameščene aplikacije, nastavitve, shranjene fotografije in video posnetke.

MIUI-ify Aplikacija MIUI-ify ponuja hitre gumbe in obvestila na način androidne preobleke MIUI 10 podjetja Xiaomi.

One UI Zbirka ikon posnema videz novejših Samsungovih telefonov, na čelu s priljubljenim modelom Galaxy S10.

Via Browser Via Browser je preprost spletni brskalnik, ki stavi na hitrost, varčevanje z baterijo telefona ter prilagajanje posamezniku.

Abstruct Ustvarjalec ozadij za pametne telefone OnePlus Hampus Olsson se predstavlja z zbirko več kot tristotih motivov, ki polepšajo tudi najbolj dolgočasno napravo.

Betta Fish Live Wallpaper Betta Fish je živo ozadje, ki telefon ljubitelja pisano obarvanih rib v hipu spremeni v mobilni akvarij.

Firefox ScreenshotGo Mozilla predstavlja nujen pripomoček slehernika, ki redno zajema dogajanje na ekranu in se utaplja v neurejenih zaslonskih slikah.

Audm Zbirka časopisnih člankov kakovostnih virov Audm vsebino uporabniku ponudi v poslušljivi, zvočnim knjigam podobni obliki.

Curator Dežurna galerija slik je ena največkrat uporabljenih aplikacij na telefonu. Zakaj je ne bi zamenjali z zmogljivim Curatorjem?

Bowvie Weather Aplikacija za napovedovanje vremena Bowvie Weather je namenjena vsem, ki si želijo preproste in natančne prognoze brez nepotrebnega lišpa.

Weather – The Most Accurate Weather App Samooklicana najnatančnejša vremenska napoved v obliki aplikacije se ponaša s številnimi informacijami, ki jih tekmeci običajno preskočijo.

Swoot Swoot je nova aplikacija za poslušanje podcastov, ki jo od tekmecev loči močna družabna komponenta.

Pixtica Pixtica je svež fotografski pripomoček, ki se pri fotografiranju najbolj posveča svetlobi in ostrenju.

WatLine Program za neposredno sporočanje WhatsApp je zavzel življenja uporabnikov v takšni meri, da potrebujejo aplikacijo, ki sledi njegovi uporabi.

CalorieCap Imenik restavracij CalorieCap uporabniku pomaga izbrati lokal, ki najbolj ustreza njegovemu življenjskemu slogu.

Tiny Dragons Simpatična igra počasnega tempa z igralno mehaniko najbolj spominja na proslavljeni Candy Crush.

Fishing Paradiso Raj za ribiče je z zgodbo podprta igra s številnimi nalogami, odklepanjem sposobnosti in več kot sto različnimi vrstami rib.

War Plane 3D Arkadna igra War Plane 3D nas postavi v vlogo pilota vojaškega letala, ki pada iz ene bitke v drugo.

Mega Punch Mega Punch je boksarska igra navdušujočega videza s preprosto igralno mehaniko in številnimi možnostmi prilagajanja.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji