Objavljeno: 26.2.2019 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Marec 2019

Najboljše za Android

ActionDash Razvijalci priljubljenega zaganjalnika Action Launcher predstavljajo aplikacijo, ki sledi uporabnikovi rabi telefona.

Radio Launcher 2019 Svež, hiter in učinkovit zaganjalnik Radio Launcher 2019 spremeni videz telefona do nerazpoznavnosti.

OH Web Browser Spletni brskalnik OH je pripomoček za brskanje z uporabniškim vmesnikom za enoročno upravljanje.

RGB Animated Backlit Mechanical Keyboard Programska mehanska tipkovnica solidno simulira uporabo dražjih fizičnih tipkovnic za računalnik.

Clip Cloud Clip Cloud je učinkovita rešitev za prenašanje besedila z računalnika na mobilno napravo z Androidom in obratno.

Graphing Calculator – Algeo Algeo je odličen digitalni žepni računalnik za reševanje funkcij in risanje grafov. Osnovna različica je brezplačna, a opremljena z oglasi.

Live Transcribe Googlov pripomoček za naglušne, ki podpira tudi slovenščino, pomaga uporabniku pri vsakdanji komunikaciji.

Super Voice Changer Ste si kdaj želeli preizkusiti napravo za spreminjanje glasu, kakršno večkrat vidimo v filmih? Potem je aplikacija Super Voice Changer kot nalašč za vas.

Ultimate Thumbnail Maker Dobra predstavitvena slika predstavlja na spletišču YouTube pol uspeha. Gledalce najlažje privabimo z izdelki programa Ultimate Thumbnail Maker.

Gbox Gbox – Toolkit for Instagram je švicarski nožek med aplikacijami za najbolj goreče privržence priljubljenega družabnega omrežja.

Soon Uspešnica z jabolčnih naprav tudi v svet Androida prinaša pametne sezname glasbe, knjig, filmov, restavracij in krajev, ki jih sodobno delimo z drugimi.

Minus Težave s spancem bodo z uporabo aplikacije Minus zgodovina. Prijetna glasba in sproščujoči zvoki večino ljudi uspavajo brezplačno, medtem ko za težje primere poskrbi plačljiva razširitev.

S Pro Camera Fotografska aplikacija S Pro Camera je namenjena lastnikom telefonov z okleščenim privzetim programom za slikanje.

VHS Camcorder Lite Čeprav so časi kamer VHS že zdavnaj mimo, jih lahko podoživimo z uporabo programskega pripomočka za snemanje video posnetkov VHS Camcorder Lite.

Biugo Biugo je zabaven urejevalnik video posnetkov, ki posebno pozornost namenja posebnim učinkom.

Companion for Apex Legends Apex Legends je najnovejša igra, ki je obnorela svet. Za zdaj mobilne različice ni, je pa na telefonu spremljevalna aplikacija, ki nam je pri igranju osrednjega naslova v pomoč.

Hang Line Nova igra razvijalcev priljubljenega naslova Crossy Road nas postavi pred vrsto s fiziko povezanih ugank, ki jih rešujemo s preprosto igralno mehaniko.

Garfield Rush Najbolj len maček na svetu je spet med nami, tokrat z igro neskončnega teka, ki je namenjena predvsem Garfieldovim zvestim oboževalcem.

Linn: Path of Orchards Podjetje Crescent Moon Games predstavlja miselno ploščadno igro z zanimivo mehaniko, v kateri na okolje ovira na poti do cilja posamezne stopnje.

PPKP Arkadna igra z elementi pretepaškega naslova je namenjena ljubiteljem digitalne zabave retro videza.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji