Objavljeno: 25.9.2018 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Oktober 2018

Najboljše za Android

Niagara Launcher fresh & clean (Unreleased) Niagara Launcher je zaganjalnik, ki se na vse pretege trudi, da bi bile nameščene aplikacije uporabniku dostopne v vsakem trenutku.

Rootless Launcher Zaganjalnik Rootless Launcher ponuja kot solza čisto izkušnjo in ubere drugačno pot od tekmecev, ki se v večini dajejo, kdo bo v izdelek spravil več nepotrebnih zmožnosti.

Tipatch • Backup internal storage Naprednejši uporabniki naprav Android vedo, da je TWRP odlično orodje za igranje z ROMi. Tipatch mu pomaga pri izdelavi varnostnih kopij.

Volume controls android p – P Volume controls Free Tudi starejši telefoni lahko uporabljajo privlačne zmožnosti (uravnavanja glasnosti) novega Androida, če imajo ustrezno aplikacijo.

Envision AI Umetna inteligenca programa Envision AI pomaga slabovidnim pri branju napisov, znakov, seznamov in prepoznavanju stvari ter ljudi.

CrOS Updates CrOS Updates je program, ki uporabnike naprav z operacijskim sistemom ChromeOS obvešča o posodobitvah.

HiHello Contact Exchange Izmenjava osebnih podatkov in informacij tako v poslovnem kot domačem okolju je močno olajšana s programom HiHello.

Alarmy (Sleep If U Can) – Mission Alarm Clock App Alarmy je najbolj nadležna budilka na svetu, zagotavljajo razvijalci, ki pri bujenju poleg glasnih zvokov med drugim uporabljajo matematične probleme in druge naloge.

Polarsteps – Travel Tracker Polarsteps nam sledi na avanturah po svetu, četudi imamo telefon v žepu in smo brez internetne povezave.

Poppinz Family Organizer Poppinz je digitalni koledar, namenjen organizaciji, načrtovanju in sledenju družinskih dogodkov.

Mushroom Identify – Automatic picture recognition Ker smo Slovenci navdušeni gobarji, bomo veseli aplikacije, ki bo za nas preverila, ali so najdene užitne.

StoryZ Photo Motion & Cinemagraph (Unreleased) StoryZ je program, ki omogoča izdelavo vedno bolj priljubljenih fotografij, katerih del je v gibanju.

IMDbPro Največje spletišče, posvečeno filmu in televiziji, IMDb je splavilo istoimensko različico mobilne aplikacije, namenjeno profesionalcem.

1lyrics Ljubitelji glasbe, ki žejo po melodijah dnevno gasijo s pretočnimi storitvami, bodo veseli pripomočka 1lyrics, s katerim se bodo lažje pridružili petju.

Beat Maker Pro – music maker drum pad Beat Maker Pro je glasbeni pripomoček za ustvarjalce najrazličnejših ritmov, kjer so naročniki tedensko deležni novih zvokov.

Tasty S programom Tasty se na tržnico Google Play vrača uradna aplikacija vira najbolj priljubljenih videoposnetkov hrane z družabnega omrežja Facebook.

Rowdy Wrestling Rowdy Wrestling je igra preprostega videza, ki navduši z igralno mehaniko in igralcu približa svet profesionalne rokoborbe.

Gladiabots Strateška igra Gladiabots z bojem avtonomnih robotov ponuja zanimiv pristop, kjer je treba obnašanje svojega borca vnaprej sprogramirati.

Castle Burn – RTS Revolution Castle Burn se drži strateške formule, s katero je zaslovela igra razvijalcev Supercell Clash Royale, kot pijanec plota in povzroča odvisnost kot alkohol.

Zero Escape Zadnja ta mesec, a vredna ogleda, je na videz preprosta zbirka miselnih orehov, ki so vsekakor vredni pol evra, kolikor razvijalci zahtevajo zanje.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji