Objavljeno: 30.1.2018 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Februar 2018

Najboljše za Android

ProtonVPN - Unlimited Free VPN made by ProtonMail. ProtonVPN je brezplačna storitev VPN z neomejeno porabo podatkov, visoko stopnjo varnosti in podporo omrežju Tor.

Remindee - Create reminders from any app!. Remindee je program za ustvarjanje obvestil, vezanih na nameščene aplikacije, ki med drugim poskrbi, da nikoli ne bomo pozabili na pozabljeni video spletišča YouTube.

Scheduled — Schedule your text messages. Za prijatelje si je treba vedno vzeti čas ali pa jim poslati vnaprej načrtovano sporočilo s programom Scheduled.

Mirror Emoji Keyboard. Zanimiva tipkovnica med smeški ponudi digitalne nalepke, ki jih samodejno izdela iz shranjenih sebčkov na napravi.

Datally: mobile data-saving & WiFi app by Google. Nova Googlova aplikacija je namenjena preprostemu sledenju porabe podatkov, iskanju brezžičnih točk ter spremljanju priljubljenosti nameščenih aplikacij.

UC Browser Mini for Android Go. Najnovejši spletni brskalnik UC Browser Mini je namenjen predvsem uporabnikom naprav z lažjo različico Androida, a si ga lahko omisli vsak z Googlovim operacijskim sistemom.

Upthere Home - Cloud Storage. Upthere Home je oblačna shramba podjetja Western Digital, ki omogoča, da v oblak shranimo najrazličnejše datoteke po ugodnih cenah.

Haven: Keep Watch (BETA). Haven je program najbolj znanega žvižgača na svetu. Edward Snowden je izdelal aplikacijo, ki telefon prelevi v zmogljivo varnostno napravo, občutljivo za premike in zvok.

Nwsty - Headlines & Daily Breaking News Summaries. Nwsty je novičarska aplikacija za uporabnike z malo časa, ki si kljub temu želijo prebrati kaj več od zgolj naslovov o aktualnih dogodkih po svetu.

Bitcoin, Ethereum, IOTA Ripple Price & Crypto News. Čeprav je januar postregel z rdečimi številkami, navdušenje nad kriptovalutami ne jenja, zato si omislimo čisto svežo aplikacijo z novicami vzhajajočega področja.

Finice – Money Tracker. Kdor v današnjem času ne vlaga v kriptovalute, bržkone varčuje kako drugače. Osamljenemu posamezniku je namenjen pripomoček za sledenje denarju Finice.

Storyboard. Storyboard je Googlov programski izdelek, ki izbrane video posnetke spremeni v strip in jih deli s svetom.

Selfissimo!. Googlov pripomoček za izdelovanje sebčkov z umetno inteligenco samodejno ugotovi, kdaj je uporabnik (ali uporabnica) pripravljen na idealno fotografijo.

Record Bird - Never Miss a Music Release. Brezplačna aplikacija Record Bird je pripomoček za glasbene navdušence, ki spremlja novosti na področju, ne glede na njihovo priljubljenost.

VUE: video editor & camcorder. Ko se naveličamo obdelovanja fotografij in Instagrama, je čas, da nadgradimo znanje s snemanjem video posnetkov in urejevalnikom VUE.

Smiling Mind. Avstralski psihologi predstavljajo popolnoma brezplačno aplikacijo, namenjeno meditaciji in zmanjševanju stresa.

Dunk Hoop. Da bo košarkarska manija v Sloveniji živela naprej, bo med drugim poskrbela malce drugačna igra, v kateri s košem lovimo žoge.

Fit. Igra čudovitega videza in preprostega imena Fit kravžlja možgane z zvitimi ugankami in tekmovalno naravnanostjo.

Prizefighters. Prizefighters je boksarska igra retro videza z odlično igralno mehaniko, ki spominja na priljubljeni Punch-Out.

Gibbets: Bow Master (Unreleased). Jeznim ptičem podobna lokostrelska igra bo mobilnega Robin Hooda dobro namučila pri reševanju ljudi z vislic.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji